Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.

Nathalie Andersson
Nathalie Andersson
Fristil tjejer -  måndagar och onsdagar
Jörgen Olsson
Jörgen Olsson

Knattar Fortsättning - tisdagar/torsdagar

Brottning Ung./Jun/sen. - tisdagar

Pojkträning - torsdagar


Jörgen har varit involverad inom brottningssporten sedan mitten av 70-talet. Aktivt tävlande mellan åren 1976 – 2004 vilket resulterade i ett flertal meriter. Det blev ett junior-EM brons 1988, VM-silver 1991 och ett EM guld 1993. Lägg därtill 4 st SM guld som senior och ett JSM guld som junior. Han har deltagit i 5 Europamästerskap, 3 Världsmästerskap och ett Olympiskt Spel 1992 i Barcelona. Under sina mest intensiva och framgångsrika år så tävlade och tränade Jörgen i just Limhamns BK.


Efter sin aktiva karriär så har han varit tränare i föreningen Marsvinsholms IF under åren 2004 – 2014. Det blev en framgångsrik sejour i Ystad klubben där han som tränare kammade hem 19 SM medaljer totalt i kategorierna ungdom, junior och senior.


Jörgen har även under många år arbetat som idrottslärare/fritidsledare på skolorna Sofielundsskolan och Värner Rydénskolan i Malmö. Han har också verkat som massageterapeut i ett flertal år. 


Johan Otterström
Johan Otterström

Knattar Nybörjare - tisdagar/torsdagar

Barn med särsk. behov - söndagar


Johan är en av Limhamns Brottarklubbs pålitligaste brottare. Med sina blott 25 år på nacken så har han redan skapat en rutin som är ovärderlig för föreningen. Johan själv är en av filialen Bunkeflos adepter som utvecklats till en brottare av hög nationell klass.


Det är främst inom fristilsbrottningen som Johan kammat hem de stora medaljerna, men också med utmärkta resultat inom den grek/romerska brottningen. Ett flertal SM medaljer (fristil) har det blivit, både inom junior och seniorkategorierna där SM guldet (2008) för juniorer toppar hans meritlista.


Johan har blivit klubbens fristilsexpert vilket hans tränare i fristil Nader Nikouei kan känna sig stolt över. Johan har trots sin ringa ålder skapat sig en gedigen kunskap för brottningssporten, då han även nyligen är nyutbildad lärare inom Matematik och idrott vilket är passande för denna ödmjuke idrottsman.

Magnus Freij
Magnus Freij

Motionsbrottning - måndagar

Extra fysträning ung/jun/sen - lördagar

Brottning Ung./jun/Sen. - torsdagar

Pojkträning - tisdagarMagnus inledde sin karriär i IK Sparta i mitten av 70-talet. Att det skulle bli brottning för Magnus var ingen tillfällighet. Farfar Lorentz var EM bronsmedaljör under sin tid slutet av 40-talet, och Magnus far Leif, även han framgångsrik med EM och VM Silver under mitten av 60-talet. Magnus fick tidiga framgångar redan som ungdomsbrottare. Två ggr fick han ta klivet upp på den översta pallen i svenska mästerskapet för ungdomar. Som toppen av sin ungdoms karriär så kan Magnus även titulera sig Världsmästare. Magnus blev Ungdomsvärldsmästare i Stockholm 1980 då det första mästerskapet för ungdomar arrangerades.


Som junior blev det även där framgångar, två st medaljer (ett brons och ett silver). Även ett deltagande på Europamästerskapet för juniorer i Leipzig kan Magnus sätta på sitt CV. Magnus tillhörde toppen i svensk brottning under många års tid.

  

Sitt första tränaruppdrag var i den anrika föreningen GAK Enighet där han var verksam under många år. Likaså Skegrie föreningen Altona fick ta del av Magnus kunskaper under en längre period. När han inte tränar och håller igång så arbetar Magnus för Fritidsförvaltningen i Malmö som idrottsplatsvaktmästare.

 

Anja Proos
Anja Proos

Fysträning tjejer - onsdagar/söndagar

Motionsbrottning - fredagarAnja Proos har en stabil grund inom idrotten, där hon bla har utövat gymnastik. Därefter övergick hon till fotbollen, som blev hennes stora passion. När hennes söner började brottas i Limhamns Brottarklubb för många år sedan började Anjas engagemang för klubben. Hon har arrangerat tävlingar, läger och resor för klubbens medlemmar, samt arbetat i kansliet med bla planering, bokföring och upplägg av klubbens aktivitetsschema.  Idag leder Anja fysträningsgruppen samt är tränare till gympagruppen på Torsdagar.


Fredrik Bengtsson
Fredrik Bengtsson

Miniknattar/Knattar - tisdagar/torsdagar


Fredrik Bengtsson är huvudtränare för Miniknattarna i Bunkeflostrand. Fredrik tränar själv brottning i Limhamns Brottarklubb sedan många år tillbaka, samt sitter som ledamot i klubbens styrelse.

Master Ho
Master Ho

Kickboxing - måndagar/onsdagar & fredagar


Peter Svensson
Kickbox - måndagar/onsdagar & fredagar (bild kommer inom kort)

Peter började träna kung fu i Master Hos första grupp i Sverige 1985. Idag är han tillsammans med en kollega den högst graderade i Skandinavien och är ansvarig tränare i 3 klubbar, både i Sverige och Danmark.
Peter lär ut på ett traditionellt och noggrannt sätt med en god förståelse för varje enskild elevs behov.
I bagaget har han med sig meriter som svensk och dansk mästare i kung fu. Tog även en plats i svenska landslaget i Fudokan Karate men deltog inte vidare.
Peter innehar instruktörsgrad i Kickboxning, 6:e Dan svarta bältet i kung fu och är även instruktör i Yang Tai Chi och Qigong.
Siamak Afshari
Siamak Afshari
Kickboxing - måndagar/onsdagar & fredagar

Siamak har instruerat sedan 1992
Han har utbildat instruktörer och har svart bälte i Kickboxning och i Kung Fu. Siamak är pedagogisk, ödmjuk, hjälpsam och inspirerande. 

Han finner och uppmärksammar styrkorna hos elever och bygger vidare på just det. Hans träningspass uppskattas för variationen i upplägg och med en mix av tekniska, fysiska och mentala utmaningar.
Martin Kakula
Martin Kakula

FMA (Filipino martial arts) - lördagar & söndagar

Kickboxing - fredagar


Började träna Karate som barn, efter ett flera år långt avbrott började träna Tae kwon do vid 15, började kross-träna vid 17, Kick boxning och Fung-fu Master HO. Började träna Ed parkers Kenpo vid 20. Kom i kontakt med Fma 1996 och började träna hängivet sedan 2009. Tävlat i Tkd, Karate, och Kickboxning med Em-guld som bästa placering.  Rankad i svart bälte I Kenpo och Kickboxning samt kadua Instruktör i Eskrima (Fma). Har även tränat grappling concepts. Fortsätter träna med  mina instruktörer regelbundet och delta i seminarier för att bygga på kunskap. 

Leo Ojeda
Leo Ojeda

Leo är en tränare som har sin boxningsbakgrund från sitt hemland Chile. Han var en framgångsrik amatörboxare. Leos karriär toppades av ett OS deltagande 1972 i Munchen. Efter sin amatörkarriär blev Leo proffs i Argentina. Under sin proffskarriär blev han presenterad som "Lokomotivet Ojeda"  mycket pga hans oerhörda kondition och snabbhet.Det blev ett tiotal proffsmatcher innan han lade handskarna på hyllen.

Efter sin aktiva karriär har Leo arbetat som instruktör sedan tidigt 80-tal. Han har tränat och fostrat många duktiga unga boxare under sina år som tränare.   

Vladimir Isaevski
Vladimir Isaevski

Karate - måndagar(Bergaskolan), fredagar & söndagar


Vladimir har 3 Dan Kyokushin Budo Kai samt 3 Dan WKA. Han har tränat kampsport sedan över 30 år tillbaka, bla ITF, TDK samt kickboxning.
 
Facebook/Instagram
Övrigt
Sponsorer