SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Flickor fristil/fortsättning

Dag: Måndagar & Onsdagar

Tid: 18.45-19.45

Tränare: Johan Otterström & Jonas Åkesson 

 

Ålder: Från 9/10 år

Plats: Limhamns Sporthall, Grönalundsgatan 6

 

Medlemsavgift: 200kr/år

Träningsavgift: 750kr/termin (obs! tillkommer en aviseringsavgift)

 

Fortsättningsgruppen kommer man till när grunderna börjar sitta sakta men säkert. När man klurat ut brottningens ABC. Gruppen vidareutvecklar även själva tävlingstänket och tävlingslusten. Den som vill tävla kommer vi hjälpa på alla sätt och vis. Fokus ligger på brottningens allsidiga träningsform med brottarkast, teknik samt smidighet och explosivitet. Skillnaden mellan grekisk/romersk brottning och fristilsbrottning är att man i fristilsbrottning får ta i benen, medan man i den grek/romerska endast får brottas från midjan och uppåt. Detta är en tuff träningsnivå där man tar ett kliv framåt i sin utveckling. Både killar och tjejer får träna och tävla i Fristil. Flickor/damerna tävlar endast i den fria stilen.

 

Har Du frågor eller är intresserad av en plats i gruppen. Kontakta då Limhamns Brottarklubbs konsulent, Jörgen Olsson via mail på: jorgen.olsson@limhamnsbrottarklubb.se

Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
 
Facebook/Instagram
Övrigt
Sponsorer