Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.


Limhamns BK är en förening som bildades år 1970 genom en sammanslagning mellan föreningarna BK Kärnan & Fiskarenas IF. Vi är en stolt förening som både har historiken och framtidsvisionerna.

LBK har inte bara brottning på programmet. Vi har även sporter som Kickboxning, karate och traditionell boxning. Vi har en stor skara instruktörer med lång och gedigen bakgrund som tar hand om klubbens adepter. I vår förening så jobbar vi med att skapa en nollvision mot kränkningar och andra negativa inslag som absolut inte hör hemma inom idrottens värld. Samtliga som tränar ska få träna efter sina bästa förmågor i en lugn och familjär tillvaro. Limhamns Brottarklubb har både motionsidrottaren och elitidrottaren. Vi jobbar både med bredden och eliten vilket vi tycker är en viktig kombination. 
Jämställdhet och rättvisa är något som ligger oss varmt om hjärtat. 

Så än en gång, hjärtligt välkomna till Limhamns Brottarklubb & Kampsport
ÄNTLIGEN TÄVLING!
2020-09-02 18:26
ÄNTLIGEN TÄVLING! 
Vi är glada och stolta över att presentera Richthoffcupen den 19:september. Inbjudan har gått ut till samtliga föreningar, och vi kommer ta in max 170 deltagare (Först till kvarn). 

Vi kommer såklart även förhålla oss till en del mycket viktiga regler, vilket också lämnats ut till respektive förening, samt finns uppskrivet i fliken "Richthoffcupen 2020".

Vänligen gör Er anmälan snabbast möjligt, då sista anmälningsdatum är redan fredagen den 11:e september. Vi hoppas på en härlig tävling, där vi med all säkerhet får uppleva fin och underhållande brottning. 

Varmt välkomna! 
Parkeringsavgift Limhamns sporthall
2020-08-06 09:51
P-avgift Limhamns sporthall!
Limhamns BK vill påminna Er medlemmar om att det numera kostar pengar att parkera på Limhamns sporthalls parkering. Det har införts en p-avgift på 5 kr/timmen, som gäller mellan klockan 17.00 - 07.00 vardagar, och avgift hela dagen, lördag och söndag. Övrig tid krävs det ett P-tillstånd.

Glöm inte att ladda ner de appar som krävs för betalning.   
Hjärtligt välkomna till höstterminen 2020!
2020-07-31 11:06
Då var det snart dags att starta upp LBKs samtliga träningsgrupper. Hösten är på ingång, och många grupper väntar på att få startas upp. Vänligen läs nedan och ta del av när just din grupp kör igång. Är du/ni intresserade av att börja i någon av våra populära grupper, ta kontakt med LBKs konsulent Jörgen Olsson via mail: jorgen.olsson@limhamnsbrottarklubb.se

Hjärtligt Välkomna till höstterminen 2020!

Bunkeflo

Hopp & lek (båda grupperna)          onsdagen den 19 augusti

Miniknattar/knattar                         tisdagen den 18 augusti

 

Limhamn

FYS-gruppen                                   måndagen den 3 augusti

Ungdom,junior-seniorgrupp              tisdagen den 4 augusti

Miniknattar                                     måndagen den 17 augusti

Flickor nybörjare/fortsättning           måndagen den 17 augusti

Knattar nybörjare/fortsättning          tisdagen den 18 augusti

Pojk-gruppen                                 tisdagen den 18 augusti

Söndagsgruppen                            söndagen den 23 augusti


Övriga kampsporter

Boxning                                          fredagen den 14 augusti

Karate                                            måndagen den 17 augusti

Kickboxning                                    måndagen den 17 augusti

TREVLIG SOMMAR!
2020-06-18 14:28

Vårterminen 2020 är nu över. Det blev en annorlunda vår, med tanke på corona-viruset som präglade hela världen, och då även hela Idrottssverige. Det blev en massa restriktioner och förhållningsregler som vi alla skulle följa, och LBK gjorde sitt allra bästa för att bedriva en god verksamhet trots den tuffa tid.
Nu inväntar en behaglig och efterlängtad sommar, där vi ska ladda om inför höstens start. Som det ser ut nu, så verkar det som att vi åter kan få börja "tränings-brottas" igen när hösten tar vid, vilket är ett glädjande besked för oss alla (se svenska brottningsförbundets hemsida).


Tänk på att ni som INTE tänker fortsätta i någon av våra grupper, vänligen avanmäl Er till oss fortast möjligt. Vi har många som står i kö, och som vill ha en plats. Ni som vill fortsätta, ni behöver inte göra någonting, utan ni flyttas över per automatik till höstens kurser. För nya medlemmar, och om ni ska avanmäla Er, vänligen gör detta till LBKs konsulent Jörgen Olsson, via mejl på: jorgen.olsson@limhamnsbrottarklubb.se Ni kan även gå in på vår hemsida (limhamnsbrottarklubb.se) för att där ta del av mer information om våra 13 brottningsgrupper, och övriga sektioner.


Vecka 32 kör vi igång igen med start för vår "stora" brottningsgrupp, medan övriga 12 brottnings-grupper startar upp vecka 34 (samma vecka som skolorna startar). Boxningen startar sin verksamhet vecka 33, medan karate och kickboxning vecka 34. Mer information hittar ni på klubbens hemsida. Samtliga medlemmar får utskick om start, och övrig information i god tid innan terminsstart.

Nu kommer vi även pausa på våra sociala-medier, vilket innebär att Facebooks-sidan nu också tar lite semester. Sidan öppnar upp igen i början av augustimånad.

Vi vill även önska alla våra medlemmar, föräldrar, ledare, tränare, styrelse, stöd-företag och alla andra brottnings-entusiaster en riktigt härlig sommar. Stort tack till Er, och ni alla betyder oerhört mycket för vår verksamhet.


LBK ÖNSKAR ALLA EN RIKTIGT SKÖN OCH UNDERBAR SOMMAR, OCH VI SES ÅTER HÖSTEN 2020!


SOMMARLOV!
2020-06-15 12:50
Det börjar närma sig avslutning för samtliga av våra grupper. Vecka 22 avslutade våra yngre grupper sina aktiviteter för vårterminen. Vecka 25 så gör "stora-gruppen" sin sista träning för denna säsong. Juli-månad innebär vila, och även såklart aktiv vila. Var och en får ansvara över sin egna träning under denna månad, och se till så att man även unnar sig den välbehövliga vilan.  

Vi startar igång våra brottningsgrupper till hösten enligt följande schema:

Ungdom, junior och seniorgrupp vecka 32.

Övriga grupper vecka 34.

När det börjar närma sig terminsstart så kommer mer information om höstens träningar och tider att presenteras. 
Nyheter från våra grupper
Det finns inga nyheter..
 
Facebook/Instagram
Övrigt
Sponsorer