Välkommen till oss på Limhamns Brottarklubb!

Limhamns Brottarklubb är en förening med en lång och gedigen historik av framgångsrika brottare.

Vi har under många år satsat på bredden och nu satsar vi även på att komma tillbaka till den yppersta eliten, där vi hör hemma.

Med både bredd och elit blir vi en unik klubb som välkomnar både barn, ungdomar och vuxna till en anpassad träning.


Här på Limhamns Brottarklubb tränar både tjejer och killar med samma förutsättningar och med den främsta framgångsfaktorn;

Det skall vara roligt att idrotta!


För att se vilka grupper vi har i våra olika anläggningar, gå in på respektive flik längst upp på sidan och klicka på önskad grupp.


SNK tävling i Trelleborg 22 oktober!
2017-10-10 11:00
Säsongens första nybörjartävling kommer att arrangeras i Trelleborg. Vänligen skriv in Er på listan som finns i klubbrummet. Ni som tränar i Bunkeflo, vänligen tala med Fredrik eller Benjamin vid intresse.
Sparbanken Syd Cup 21 oktober!
2017-10-10 10:57
Glöm inte att anmäla Er till Sparbanken Syd Cup i Svarte lördagen den 21 oktober. Anmälningslista finns i klubbrummet. Sista anmälningsdag är tisdagen den 17 oktober. 
Välkommen med Era beställningar!
2017-10-02 10:12
Nu går det bra att beställa LBK kläder via vår beställningsmall som finns under fliken "Beställ LBK kläder".
Det går bra att beställa via datorn eller Er telefon. Tänk på att ni måste ha programmet Adobe Acrobat installerat på Er telefon för att beställningen ska kunna genomföras.

Så vänligen,välkommen med Era beställningar! 
NY FLIK!
2017-09-12 14:03
Nu har Limhamns Brottarklubb en egen flik som gäller klubbens värdegrunder. Var vänlig och läs och ta del av hur vi i Limhamns Brottarklubb arbetar, och vilka mål som vi jobbar efter. 
Hilding cup för tjejer
2017-09-04 12:08
Inbjudan för Hilding cup för tjejer
Söndagen den 17 september så är det tjejernas tur att tävla i Hilding cup i Hästveda. Anmälningslista finns i klubbrummet där man kan skriva upp sig. Sista anmälningsdagen är den 13 september
Så välkommen med Er anmälan.
Nyheter från våra grupper
Det finns inga nyheter..
 
Facebook
Sponsorer