Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.


Limhamns BK är en förening som bildades år 1970 genom en sammanslagning mellan föreningarna BK Kärnan & Fiskarenas IF. Vi är en stolt förening som både har historiken och framtidsvisionerna.

LBK har inte bara brottning på programmet. Vi har även sporter som Kickboxning, karate och traditionell boxning. Vi har en stor skara instruktörer med lång och gedigen bakgrund som tar hand om klubbens adepter. I vår förening så jobbar vi med att skapa en nollvision mot kränkningar och andra negativa inslag som absolut inte hör hemma inom idrottens värld. Samtliga som tränar ska få träna efter sina bästa förmågor i en lugn och familjär tillvaro. Limhamns Brottarklubb har både motionsidrottaren och elitidrottaren. Vi jobbar både med bredden och eliten vilket vi tycker är en viktig kombination. 
Jämställdhet och rättvisa är något som ligger oss varmt om hjärtat. 

Så än en gång, hjärtligt välkomna till Limhamns Brottarklubb & Kampsport
INGEN TRÄNING KRISTI HIMMELSFÄRDS!
2020-05-18 09:27
Limhamns BK vill meddela att all träning är inställd torsdagen den 21 maj pga Kristi himmelsfärdsdagen. 

Önskar Er alla en trevlig helg! 
TRÄNING VALBORG!
2020-04-29 09:19
Torsdagen den 30/4 (Valborgsmässoafton) Träning som vanligt enligt schema (förutom miniknattar/knattar i Bunkeflo)

1:a maj är det stängt. Ingen träning.

Övriga dagar under helgen är det träning i vanlig ordning.

LBK önskar Er alla en trevlig valborgs-helg!
TRÄNING UNDER PÅSK-VECKAN!
2020-04-02 13:51
Träning under påskveckan för LBKs sektioner/grupper:

Brottning: Kör hela veckan efter ordinarie schema, dock ej motionsgruppen på långfredagen då lokalen är stängd. Även måndagens träning (annandag påsk 13/4) är stängd för samtliga aktiviteter. 

Boxning: Boxningen kör på lördagen (11/4) och söndagen (12/4), dock ej långfredagen då det är stängt.

Karate: Tränar som vanligt förutom långfredagen samt måndagen (13/4 annandag påsk) då det är stängt.

Kickboxningen: Har stängt ner hela sin verksamhet på obestämd tid
LBK TRÄNAR VIDARE!
2020-03-24 12:23
Bilder från SM på Limhamn!

LBK TRÄNAR VIDARE!
Trots att vi alla befinner oss i en tuff tid, så är LBK i full gång med sin verksamhet (förutom kickboxningen). För även om det är många, och mycket nödvändiga restriktioner runt om i världen, så är det ändå viktigt att man rör på sig på alla sätt och vis. Vi måste någonstans i detta kaos, finna en väg, en lösning som ser till att både vi själva, och våra barn/ungdomar håller igång sin fysik.
Med full respekt för alla förhållningsregler, så har vi i Limhamns Brottarklubb självfallet anpassat oss efter dessa. Det betyder att all närkamp, par-gymnastik, brottningskast, ja allt vad som innebär sparring, och ”två och två-övningar” plockats bort från vår vardag. Istället så har vi hittat andra lösningar där vi fokuserar på mer FYS-övningar som, hopprep, skivstång, styrkegymnastik, enskild gymnastik typ mycket armhävningar och situps (och många andra övningar).
Vi vill fortsätta hålla igång, och vi ser verkligen fram emot när allt har lagt sig, och när livet är igång som vanligt. För när allt åter är som vanligt, då är vi väl förberedda.


Träna på, men gör det med förnuft/


Bilden: Visar Er härliga bilder från LBKs senaste SM-arrangemang på

INSTÄLLT FÖREDRAG!
2020-03-13 11:36
INSTÄLLT FÖREDRAG!

Hej!

Med tanke på den oro som många människor känner i nuläget, som tex att befinna sig i folksamlingar/mötesplatser osv, så väljer jag att ställa in föredraget på måndag (16/3), ”Dårskap eller Ledarskap?” på Limhamns Folkets Hus.

Ett föredrag är beroende av närvaro och öppet sinne, därav så avvaktar jag med föreläsningen tills allt har återgått till det normala. Jag meddelar nytt datum lite längre fram i tiden, och då hoppas jag att du/ni åter vill vara med.

Nyheter från våra grupper
Det finns inga nyheter..
 
Facebook/Instagram
Övrigt
Sponsorer