Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.

SM på Limhamn den 1-2 februari 2020

Limhamns BK är en förening som bildades år 1970 genom en sammanslagning mellan föreningarna BK Kärnan & Fiskarenas IF. Vi är en stolt förening som både har historiken och framtidsvisionerna.

LBK har inte bara brottning på programmet. Vi har även sporter som Kickboxning, karate och traditionell boxning. Vi har en stor skara instruktörer med lång och gedigen bakgrund som tar hand om klubbens adepter. I vår förening så jobbar vi med att skapa en nollvision mot kränkningar och andra negativa inslag som absolut inte hör hemma inom idrottens värld. Samtliga som tränar ska få träna efter sina bästa förmågor i en lugn och familjär tillvaro. Limhamns Brottarklubb har både motionsidrottaren och elitidrottaren. Vi jobbar både med bredden och eliten vilket vi tycker är en viktig kombination. 
Jämställdhet och rättvisa är något som ligger oss varmt om hjärtat. 

Så än en gång, hjärtligt välkomna till Limhamns Brottarklubb & Kampsport
SM-MÖTE LIMHAMNS FOLKETS HUS 15 MAJ!
2019-05-13 13:28
onsdag (15/5) så är det dags för vårt andra SM-möte. Vi kommer hålla detta på Limhamns Folkets Hus (CD-salen). Mötet börjar klockan 18.00 och vänligen anmäl Ert deltagande till jorgen.olsson@limhamnsbrottarklubb.se
Vi bjuder på kaffe, kaka och frukt. 
Vi behöver din hjälp, och dina idéer för att vårt SM-arrangemang ska bli så bra som möjligt. 

Hjärtligt välkomna!
ANMÄLAN GUSTAV FREIJ CUP & SNK-TÄVLINGEN!
2019-05-07 10:25
Gustav Freij besegrar sin antagonist Olle Anderberg någon gång under 50-talet.
Anmälningslistor till helgens tävlingar är nu uppsatta i klubbrummet. Gustav Freij cup kommer att avhållas på lördag den 11 maj, och därefter på söndag (12/5) så kommer terminens sista nybörjarträff att arrangeras. Båda tävlingarna kommer att presenteras i Kulladals sporthall. 
För Er som tränar i Bunkeflo, vänligen meddela Era tränare om deltagande. 

Välkommen med Er anmälan!
TRÄNINGSTIDER VALBORG!
2019-04-25 11:22
Träningen kommer vara inställd enligt följande schema: 

30 APRIL (Valborgsmässoafton): STÄNGT
1 maj: STÄNGT
30 maj (kristi himmelsfärds): STÄNGT
6 juni (nationaldagen): STÄNGT
Träningstider under påsken!
2019-04-15 17:48
Påskveckan är i full gång. Limhamns BK & Kampsport tränar som vanligt fram till och med torsdag (skärtorsdagen). Därefter så håller vi stängt, dvs fredag (långfredagen), lördag (påskafton), söndag (påskdagen) och måndagen (annandag påsk) så håller vi stängt. 

All verksamhet är åter igång som vanligt tisdagen den 23 april. Då rullar alla aktiviteter på som vanligt efter ordinarie schema. 

GLAD PÅSK ÖNSKAR VI ER ALLA!
Fina framgångar för Karate-sektionen!
2019-04-01 10:57
Lördagen 30/3 tävlade Dorotea Miladinovic samt Adam Flensburg i BS Cup Kyokushin Karate i Köpenhamn. Tävlande från flertalet nationer deltog, bla, Danmark, Sverige, Norge, Tyskland. Båda presterade på topp vann sina respektive klasser.

Stort Grattis!
Nyheter från våra grupper
Det finns inga nyheter..
 
Facebook/Instagram
Övrigt
Sponsorer