Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.

LBKs glada gäng efter SNK-tävlingen på Limhamn den 10 mars

Limhamns BK är en förening som bildades år 1970 genom en sammanslagning mellan föreningarna BK Kärnan & Fiskarenas IF. Vi är en stolt förening som både har historiken och framtidsvisionerna.

LBK har inte bara brottning på programmet. Vi har även sporter som Kickboxning, karate och traditionell boxning. Vi har en stor skara instruktörer med lång och gedigen bakgrund som tar hand om klubbens adepter. I vår förening så jobbar vi med att skapa en nollvision mot kränkningar och andra negativa inslag som absolut inte hör hemma inom idrottens värld. Samtliga som tränar ska få träna efter sina bästa förmågor i en lugn och familjär tillvaro. Limhamns Brottarklubb har både motionsidrottaren och elitidrottaren. Vi jobbar både med bredden och eliten vilket vi tycker är en viktig kombination. 
Jämställdhet och rättvisa är något som ligger oss varmt om hjärtat. 

Så än en gång, hjärtligt välkomna till Limhamns Brottarklubb & Kampsport
SNK-tävling på Limhamn den 10 mars!
2019-02-21 14:56
Anmäl Er redan nu till nybörjarträffen på Limhamn söndagen den 10 mars. Listan finns uppsatt i klubbrummet. Ni som tränar i Bunkeflo, vänligen tala med Era tränare. Sista anmälningsdag är den 7 mars.

Välkommen den 10 mars!
Lilla Höörsgreppet lördagen 2 mars!
2019-02-19 10:16
2 mars så är det dags för lilla Höörsgreppet. Anmälningslista finns uppsatt i klubbrummet. Sista anmälningsdag är 28 februari. Rätt att deltaga är från GR, WW9 upp till WW, GR 20.

Välkommen med Er anmälan!
Team Skåne läger sön 3 mars!
2019-02-16 10:05
Anmäl Er till Team Skåne lägret i Klippan. Senast onsdagen den 27 februari vill vi ha in Er anmälan. 
Skriv upp er på listan som finns i klubbrummet.
TRÄNING INSTÄLLD ÅRSMÖTES-KVÄLLEN DEN 5 FEBRUARI!
2019-01-25 14:22
Tisdagen den 5:e februari är all träning i Limhamns BK & Kampsport inställt. detta pga föreningens årsmöte som kommer presenteras i Limhamns Folkets Hus med start klockan 18.00. Vi inleder kvällen med ett för-möte där vi kommer att berätta om LBKs framtida planer och mål. 

Alla som är medlemmar i föreningen Limhamns BK & Kampsport är välkomna denna kväll. Vi kommer att bjuda på smörgås, kaffe och kaka. Vi hoppas såklart på en härlig uppslutningen från alla Er medlemmar. Din röst är mycket viktig. 
Vänligen anmäl Ert deltagande denna kväll till: jorgen.olsson@limhamnsbrottarklubb.se

Hjärtligt välkomna!

OBS! TRÄNINGEN INSTÄLLD DENNA MÖTESDAG!

Snapphanecupen, Osby 26 februari!
2019-01-21 13:29
Tid att anmäla sig till Snapphanecupen i Osby. Tävlingen äger rum lördagen den 26 februari. Kategorierna som tävlar är GR9, GR11, GR14, WW9, WW11 och WW14. 
Sista anmälningsdag är tisdagen den 22 februari.
Listan finns i klubbrummet där ni kan skriva upp Er.


Nyheter från våra grupper
Det finns inga nyheter..
 
Facebook/Instagram
Övrigt
Sponsorer