Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.


Limhamns BK är en förening som bildades år 1970 genom en sammanslagning mellan föreningarna BK Kärnan & Fiskarenas IF. Vi är en stolt förening som både har historiken och framtidsvisionerna.

LBK har inte bara brottning på programmet. Vi har även sporter som Kickboxning, karate och traditionell boxning. Vi har en stor skara instruktörer med lång och gedigen bakgrund som tar hand om klubbens adepter. I vår förening så jobbar vi med att skapa en nollvision mot kränkningar och andra negativa inslag som absolut inte hör hemma inom idrottens värld. Samtliga som tränar ska få träna efter sina bästa förmågor i en lugn och familjär tillvaro. Limhamns Brottarklubb har både motionsidrottaren och elitidrottaren. Vi jobbar både med bredden och eliten vilket vi tycker är en viktig kombination. 
Jämställdhet och rättvisa är något som ligger oss varmt om hjärtat. 

Så än en gång, hjärtligt välkomna till Limhamns Brottarklubb & Kampsport
TREVLIG SOMMAR!
2020-06-18 14:28

Vårterminen 2020 är nu över. Det blev en annorlunda vår, med tanke på corona-viruset som präglade hela världen, och då även hela Idrottssverige. Det blev en massa restriktioner och förhållningsregler som vi alla skulle följa, och LBK gjorde sitt allra bästa för att bedriva en god verksamhet trots den tuffa tid.
Nu inväntar en behaglig och efterlängtad sommar, där vi ska ladda om inför höstens start. Som det ser ut nu, så verkar det som att vi åter kan få börja "tränings-brottas" igen när hösten tar vid, vilket är ett glädjande besked för oss alla (se svenska brottningsförbundets hemsida).


Tänk på att ni som INTE tänker fortsätta i någon av våra grupper, vänligen avanmäl Er till oss fortast möjligt. Vi har många som står i kö, och som vill ha en plats. Ni som vill fortsätta, ni behöver inte göra någonting, utan ni flyttas över per automatik till höstens kurser. För nya medlemmar, och om ni ska avanmäla Er, vänligen gör detta till LBKs konsulent Jörgen Olsson, via mejl på: jorgen.olsson@limhamnsbrottarklubb.se Ni kan även gå in på vår hemsida (limhamnsbrottarklubb.se) för att där ta del av mer information om våra 13 brottningsgrupper, och övriga sektioner.


Vecka 32 kör vi igång igen med start för vår "stora" brottningsgrupp, medan övriga 12 brottnings-grupper startar upp vecka 34 (samma vecka som skolorna startar). Boxningen startar sin verksamhet vecka 33, medan karate och kickboxning vecka 34. Mer information hittar ni på klubbens hemsida. Samtliga medlemmar får utskick om start, och övrig information i god tid innan terminsstart.

Nu kommer vi även pausa på våra sociala-medier, vilket innebär att Facebooks-sidan nu också tar lite semester. Sidan öppnar upp igen i början av augustimånad.

Vi vill även önska alla våra medlemmar, föräldrar, ledare, tränare, styrelse, stöd-företag och alla andra brottnings-entusiaster en riktigt härlig sommar. Stort tack till Er, och ni alla betyder oerhört mycket för vår verksamhet.


LBK ÖNSKAR ALLA EN RIKTIGT SKÖN OCH UNDERBAR SOMMAR, OCH VI SES ÅTER HÖSTEN 2020!


SOMMARLOV!
2020-06-15 12:50
Det börjar närma sig avslutning för samtliga av våra grupper. Vecka 22 avslutade våra yngre grupper sina aktiviteter för vårterminen. Vecka 25 så gör "stora-gruppen" sin sista träning för denna säsong. Juli-månad innebär vila, och även såklart aktiv vila. Var och en får ansvara över sin egna träning under denna månad, och se till så att man även unnar sig den välbehövliga vilan.  

Vi startar igång våra brottningsgrupper till hösten enligt följande schema:

Ungdom, junior och seniorgrupp vecka 32.

Övriga grupper vecka 34.

När det börjar närma sig terminsstart så kommer mer information om höstens träningar och tider att presenteras. 
INGEN TRÄNING KRISTI HIMMELSFÄRDS!
2020-05-18 09:27
Limhamns BK vill meddela att all träning är inställd torsdagen den 21 maj pga Kristi himmelsfärdsdagen. 

Önskar Er alla en trevlig helg! 
TRÄNING VALBORG!
2020-04-29 09:19
Torsdagen den 30/4 (Valborgsmässoafton) Träning som vanligt enligt schema (förutom miniknattar/knattar i Bunkeflo)

1:a maj är det stängt. Ingen träning.

Övriga dagar under helgen är det träning i vanlig ordning.

LBK önskar Er alla en trevlig valborgs-helg!
TRÄNING UNDER PÅSK-VECKAN!
2020-04-02 13:51
Träning under påskveckan för LBKs sektioner/grupper:

Brottning: Kör hela veckan efter ordinarie schema, dock ej motionsgruppen på långfredagen då lokalen är stängd. Även måndagens träning (annandag påsk 13/4) är stängd för samtliga aktiviteter. 

Boxning: Boxningen kör på lördagen (11/4) och söndagen (12/4), dock ej långfredagen då det är stängt.

Karate: Tränar som vanligt förutom långfredagen samt måndagen (13/4 annandag påsk) då det är stängt.

Kickboxningen: Har stängt ner hela sin verksamhet på obestämd tid
Nyheter från våra grupper
Det finns inga nyheter..
 
Facebook/Instagram
Övrigt
Sponsorer