Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.

Bästa klubb i Björnkampen cup den 23 mars.

Limhamns BK är en förening som bildades år 1970 genom en sammanslagning mellan föreningarna BK Kärnan & Fiskarenas IF. Vi är en stolt förening som både har historiken och framtidsvisionerna.

LBK har inte bara brottning på programmet. Vi har även sporter som Kickboxning, karate och traditionell boxning. Vi har en stor skara instruktörer med lång och gedigen bakgrund som tar hand om klubbens adepter. I vår förening så jobbar vi med att skapa en nollvision mot kränkningar och andra negativa inslag som absolut inte hör hemma inom idrottens värld. Samtliga som tränar ska få träna efter sina bästa förmågor i en lugn och familjär tillvaro. Limhamns Brottarklubb har både motionsidrottaren och elitidrottaren. Vi jobbar både med bredden och eliten vilket vi tycker är en viktig kombination. 
Jämställdhet och rättvisa är något som ligger oss varmt om hjärtat. 

Så än en gång, hjärtligt välkomna till Limhamns Brottarklubb & Kampsport
Träningstider under påsken!
2019-04-15 17:48
Påskveckan är i full gång. Limhamns BK & Kampsport tränar som vanligt fram till och med torsdag (skärtorsdagen). Därefter så håller vi stängt, dvs fredag (långfredagen), lördag (påskafton), söndag (påskdagen) och måndagen (annandag påsk) så håller vi stängt. 

All verksamhet är åter igång som vanligt tisdagen den 23 april. Då rullar alla aktiviteter på som vanligt efter ordinarie schema. 

GLAD PÅSK ÖNSKAR VI ER ALLA!
Fina framgångar för Karate-sektionen!
2019-04-01 10:57
Lördagen 30/3 tävlade Dorotea Miladinovic samt Adam Flensburg i BS Cup Kyokushin Karate i Köpenhamn. Tävlande från flertalet nationer deltog, bla, Danmark, Sverige, Norge, Tyskland. Båda presterade på topp vann sina respektive klasser.

Stort Grattis!
Team Skåne läger 14 april
2019-03-28 13:42
Inbjudan
Dags igen för Team Skåne-läger. 14 april i Klippan. Anmälan senast onsdagen den 10 april.
Lista finns i klubbrummet, vänligen skriv upp Er ni som är intresserade. 
Lergökakampen Ängelholm 6 april
2019-03-28 13:40
Inbjudan!
Lördagen den 6 april är det dags för Lergökakampen i Ängelholm. Anmäl Er senast tisdagen den 4 april. Lista finns uppsatt i klubbrummet. 

Välkomna!
SNK-tävling på Limhamn den 10 mars!
2019-02-21 14:56
Anmäl Er redan nu till nybörjarträffen på Limhamn söndagen den 10 mars. Listan finns uppsatt i klubbrummet. Ni som tränar i Bunkeflo, vänligen tala med Era tränare. Sista anmälningsdag är den 7 mars.

Välkommen den 10 mars!
Nyheter från våra grupper
Det finns inga nyheter..
 
Facebook/Instagram
Övrigt
Sponsorer