Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.

Limhamns BK bästa klubb Richthoffcupen 2020

Limhamns BK är en förening som bildades år 1970 genom en sammanslagning mellan föreningarna BK Kärnan & Fiskarenas IF. Vi är en stolt förening som både har historiken och framtidsvisionerna.

LBK har inte bara brottning på programmet. Vi har även sporter som Kickboxning, karate och traditionell boxning. Vi har en stor skara instruktörer med lång och gedigen bakgrund som tar hand om klubbens adepter. I vår förening så jobbar vi med att skapa en nollvision mot kränkningar och andra negativa inslag som absolut inte hör hemma inom idrottens värld. Samtliga som tränar ska få träna efter sina bästa förmågor i en lugn och familjär tillvaro. Limhamns Brottarklubb har både motionsidrottaren och elitidrottaren. Vi jobbar både med bredden och eliten vilket vi tycker är en viktig kombination. 
Jämställdhet och rättvisa är något som ligger oss varmt om hjärtat. 

Så än en gång, hjärtligt välkomna till Limhamns Brottarklubb & Kampsport
TRÄNING SOM VANLIGT UNDER LOVVVECKAN!
2020-10-26 15:26
Under höstlovsveckan (v.44) kommer Limhamns Brottarklubb & kampsport hålla sina träningar efter ordinarie schema. 
Det gäller samtliga sektioner som brottning, karate, kickboxning och boxning. 

Hjärtligt Välkomna! 
INTAGNINGSSTOPP TILL LBKs SAMTLIGA GRUPPER!
2020-10-23 14:45
Pga coronapandemin, kommer Limhamns BK & kampsport stänga för nya medlemmar den återstående tid som är kvar av denna hösttermin. Detta för att minska eventuell smittspridning av covid-19. Vi vill även poängtera vikten av att det är endast en förälder per barn som får närvara på klubbens träningar. Vi ser gärna att små/storasyskon stannar hemma, och även mor/farföräldrar, samt övriga bekanta under våra träningstillfällen. Om man har äldre barn som tränar hos oss, vänligen försök i bästa mån att vänta på Er son/dotter utomhus. Detta för att minska antalet personer i våra träningslokaler, och för att hjälpa oss med att övergången vid våra gruppbyten genomförs så smidigt som det bara går. 

Givetvis går det bra att redan nu, att anmäla sig till vårens kurser. Gå in under fliken anmälan och skriv in Era personuppgifter, samt vilken grupp ni önskar tillhöra. Vi meddelar så fort det blir en plats ledig.

Stort tack!  
HÖSTLOVSVECKA 2020!
2020-10-20 13:11
Johanna, My och Elias

HÖSTLOVSVECKA!
Det börjar närma sig höstlov. Nästa vecka tar denna LBK-trio (Johanna, My och Elias) emot stadens barn för att visa och lära ut vår fina sport brottning. Man får bl.a. känna på hur det känns att slå iväg ett brottningskast, träna sin styrka, och även testa sin balans. Varje dag (måndag till fredag) har vi öppet. Första passet är klockan 9.00, och pass två kl. 10.00. Vid större grupper på besök (typ skolor, fritids etc) vänligen meddela Er närvaro i god tid till LBKs konsulent Jörgen Olsson. Anmäl till: jorgen.olsson@limhamnsbrottarklubb.se.

Se länk för mer information: https://kulimalmo.se/aktiv…/prova-pa-brottning-4/2020-10-26/

Välkomna till Limhamns Brottarklubb!

Team Skåneläger Söndagen den 18 oktober
2020-10-01 13:12
Söndagen den 18 oktober arrangeras ett Team Skåneläger i Klippan. MAX 45 killar i varje grupp, så det gäller att anmäla sig på direkten (först till kvarn).
Rätta att deltaga: Från 10 år

Vänligen skriv upp Er på listan som finns i klubbrummet. 
ÄNTLIGEN TÄVLING!
2020-09-02 18:26
ÄNTLIGEN TÄVLING! 
Vi är glada och stolta över att presentera Richthoffcupen den 19:september. Inbjudan har gått ut till samtliga föreningar, och vi kommer ta in max 170 deltagare (Först till kvarn). 

Vi kommer såklart även förhålla oss till en del mycket viktiga regler, vilket också lämnats ut till respektive förening, samt finns uppskrivet i fliken "Richthoffcupen 2020".

Vänligen gör Er anmälan snabbast möjligt, då sista anmälningsdatum är redan fredagen den 11:e september. Vi hoppas på en härlig tävling, där vi med all säkerhet får uppleva fin och underhållande brottning. 

Varmt välkomna! 
Nyheter från våra grupper
Det finns inga nyheter..
 
Facebook/Instagram
Övrigt
Sponsorer