Facebook
Sponsorer
Välkommen till oss på Limhamns Brottarklubb!

Limhamns Brottarklubb är en förening med en lång och gedigen historik av framgångsrika brottare.

Vi har under många år satsat på bredden och nu satsar vi även på att komma tillbaka till den yppersta eliten, där vi hör hemma.

Med både bredd och elit blir vi en unik klubb som välkomnar både barn, ungdomar och vuxna till en anpassad träning.


Här på Limhamns Brottarklubb tränar både tjejer och killar med samma förutsättningar och med den främsta framgångsfaktorn;

Det skall vara roligt att idrotta!


För att se vilka grupper vi har i våra olika anläggningar, gå in på respektive flik längst upp på sidan och klicka på önskad grupp.


1 AUGUSTI, DÅ ÖPPNAR VI IGEN!
2016-07-25 21:07

Måndagen den 1:a augusti då öppnar LBKs kansli återigen för säsongen. Då är vi redo att svara på ev. frågor och vi kommer att börja så smått med att göra utskick till samtliga grupper inför terminsstart.

Träningen för våra ung/seniorgrupp kommer att starta upp redan den 1:a augusti med styrketräning med Magnus. På tisdagen så är det Jörgen som håller i trådarna och därefter på torsdagen så är det åter Magnus. Träningen kommer att börja klockan 17.30 fram tills att skolorna börjar, därefter går vi tillbaks till kl. 18.30. Tis och tors träningarna kommer att ske så mycket som möjligt utomhus fram tills början av september vilket betyder uteskor. Efter träningen tisdagen den 2.a augusti så har vi en liten träff efter träningen där vi går igenom säsongen gällande träning och tävlingar.


Övriga grupper kommer att starta upp vecka 33 då skolorna tar sin fart igen. Meddelande kommer att skickas ut till samtliga medlemmar strax innan terminsstart.


Vi hoppas ni alla har haft en trevlig sommar och vi önskar er hjärtligt välkomna tillbaka till Limhamns Brottarklubb och höstsäsongen 2016.  

2016-06-14 10:30

Limhamns BK vill önska samtliga medlemmar en härlig & trevlig sommar. Seniorerna kommer att träna fram till och med midsommarveckan, därefter blir det paus under hela julimånad.


Seniorerna kör igång första veckan i augusti dvs måndagen den 1 augusti med FYS träningen.

Övriga grupper startar upp sin verksamhet vecka 33 (när skolorna har börjat).


Samtliga grupper (förutom seniorer & Hopp & lekarna) har chansen att anmäla sig till klubbens uppstartsläger i Höllviken fredagen den 19 augusti. Lägret pågår fram till och med söndagen den 21 aug. Anmälan fram till och med den 17/6. 


Har ni frågor går det bra att kontakta kansliet via info@limhamnsbrottarklubb.se


Vi avslutar med en bild från vårt USM som vi arrangerade i Limhamns Sporthall.


Trevlig Sommar!

Intressant intervju med en av Sveriges bäste brottare!
2016-05-12 13:41
Lars-Erik Skiöld
Såg en intressant intervju med en av Sveriges skickligaste och mest meriterade brottare i Sverige genom tiderna, Lars-Erik Skiöld. Intervjun är exakt 30 år gammal och frågorna är lika aktuella än idag. Intervjun publicerades i programbladet under Junior-EM som arrangerades i Malmö år 1986 i Baltiska Hallen. Finns många intressanta svar som Lars-Erik presenterade inför detta mästerskap. Lite kuriosa i sammanhanget var att en "Rysk björn" presenterade sig för första gången på den internationella scenen då i Malmö. Det skulle visa sig sedan att mannen ifråga skulle bli världens mest meriterade brottare genom tiderna, hans namn var Alexander Karelin.  
Vår tjejgrupp i fristil fick i Måndags välförtjänt uppmärksamhet!
2016-05-10 10:19
Martin Schönberg, kommunikatör på Malmö Stad, filmade igår vår tjejgrupp inom fristilsbrottning. Detta för att uppmärksamma och visa upp vårt arbete inom jämställdheten, där vi via fritidsförvaltningen fått stöd till att starta denna grupp. Nathalie Andersson är instruktör i gruppen. 
Denna video kommer läggas upp på Malmö Stads hemsida, samt på Föreningslivs Facebook.
Vi kommer meddela när detta sker så Ni kan gå in och kika.

Nyheter från våra grupper
Fysträning tjejer - Anja, 23/12 11:28 
Miniknattar - Fredrik, 08/12 15:31