SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.


Limhamns BK är en förening som bildades år 1970 genom en sammanslagning mellan föreningarna BK Kärnan & Fiskarenas IF. Vi är en stolt förening som både har historiken och framtidsvisionerna.

LBK har inte bara brottning på programmet. Vi har även sporter som Kickboxning, karate och traditionell boxning. Vi har en stor skara instruktörer med lång och gedigen bakgrund som tar hand om klubbens adepter. I vår förening så jobbar vi med att skapa en nollvision mot kränkningar och andra negativa inslag som absolut inte hör hemma inom idrottens värld. Samtliga som tränar ska få träna efter sina bästa förmågor i en lugn och familjär tillvaro. Limhamns Brottarklubb har både motionsidrottaren och elitidrottaren. Vi jobbar både med bredden och eliten vilket vi tycker är en viktig kombination. 
Jämställdhet och rättvisa är något som ligger oss varmt om hjärtat. 

Så än en gång, hjärtligt välkomna till Limhamns Brottarklubb & Kampsport
Föreläsning om doping den 6 december!
2021-11-23 13:02

Måndagen den 6 december klockan 18.00 kommer Lars-Göran Shutt (dopingkontrollant) hålla en föreläsning för Limhamns BKs medlemmar om doping och dess negativa konsekvenser. Föreläsningen är riktad till tjejer/killar från 14 års ålder, föräldrar, ledare, tränare, samt föräldrar. Vänligen läs det bifogade utskicket, och gör sedan en anmälan till LBKs konsulent, Jörgen Olsson. Anmäl Ert deltagande till: jorgen.olsson@limhamnsbrottarklubb.se

Föreläsningen kommer hållas i Limhamns Folkets Hus (CD-salen), och vi hoppas på ett stort deltagande. Anmäl Er i god tid, och fortast möjligt. 

 

 

Välkomna!

 

//Limhamns BK

TEM SKÅNE LÄGER 12 DECEMBER!
2021-11-23 12:58

Nu kan ni anmäla Er till Team Skånes läger i Klippan, som arrangeras söndagen den 12 december. Anmäl Er senast den 7 december, med att skriva upp Er på listan som finns i klubbrummet.

 

Stort tack! 

2021-11-15 21:45

NYA FINA LBK-FRAMGÅNGAR
Svedala var lördagens skådeplats när Svedala Wrestling Cup arrangerades. Hela 177 startande brottare, och där Limhamns BK blev bästa klubb i ”kill-kategorin”, och i det sammanlagda resultatet nådde en fin andra plats (av 29 startande föreningar). Denna lördag fick många nya unga LBK-utövare (18 startande) chans till att komma ut och tävla på riktigt, medan en del av våra mer tävlingsvana brottare hade en ledig lördag. Detta är ett stort bevis på Limhamns enorma bredd, när vi i stort sett kan mönstra upp med ytterligare ett lag, och dessutom landa på en slutlig andra plats i den totala sammanställningen. Helt fantastiskt!


Våra grabbar och tjejer gjorde en lysande turnering. Slutligen fick vi ihop medaljskaran: 4 guld, 7 silver och 6 brons. Det är glädjande att se och följa våra brottare i olika tävlingssammanhang, där glädjen alltid står högt i tak. Ni utstrålar en kämpastor tävlingsvilja, vilket är den viktigaste pusselbiten för en fortsatt lång karriär. Glädjen av att våga utmana sig själv och sin motståndare. Att trots knappa, eller snabba förluster, se glädjen i allt vilja utvecklas att bli bättre och bättre. Givetvis så kommer alla Era vinster bli en extra morot när ni återigen besöker klubben under veckans återkommande träningar.

Tack alla LBK-brottare för att ni uppvisar en härlig kämpaglöd och vilja.

 

Tack även till Er föräldrar och ledare som hjälper till och stöttar och leder våra unga utövare.

2021-11-11 15:32

ÄNTLIGEN JUBILEUMSFEST!
Lördagen den 20 november är det då äntligen dags att fira LBKs första femtio år. Anmälningslistorna är klara och inskickade, och nästan 150 personer kommer närvara när vi nu tillsammans med Malmö Stad äntligen får fira vårt jubileum. Gamla som nya LBK-medlemmar möts upp, och det kommer med all säkerhet bli en kväll att minnas.

 

Stort tack!

2021-11-08 10:59

LYSANDE MÄLARCUPSRESULTAT!
Limhamns BK har verkligen visat att klubben är på frammarsch. I helgens Mälarcup i Västerås, där 548 brottare hade samlats från hela Sverige, samt deltagare från ett flertal andra länder. I den slutgiltiga resultatlistan så hamnade LBK som åttonde bästa klubb av närmre hundra deltagande föreningar. Resultatet är givetvis lysande, och väldigt stort. ”Lilla” Limhamn levererar inte bara utomordentliga resultat, utan uppvisar även en härlig och frisk brottning.


Av tio startande brottare, tog vi inte mindre än två guld och tre silvermedaljer. Guld till Samir Hallak och Yones Saado, och silver till Axel Baff, Melker Nellsjö samt Luka Milovanovic. Övriga brottare kämpade väl, John Askling, Marko Jovic, Elliot Gega, Arman Tajik och Vilmer Nygren.
Stort tack grabbar för Era fina insatser denna lärorika brottarhelg. Detta är ett steg i Er ”brottarutbildning”, och en väldigt viktig sådan. Ni har alla förutsättningar till att lyckas med Era respektive mål, och koden att knäcka för att lyckas heter träning och åter träning, samt att man hela tiden bibehåller sin passion och sin glädje för sporten.

 

Tack även till Er föräldrar som följde med och hjälpte till med all stöttning och mycket annat.

Nyheter från våra grupper
Det finns inga nyheter..
 
Facebook/Instagram
Övrigt
Sponsorer