Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.

Bästa klubb i Lund, Dana-cup i början av året 2020

Limhamns BK är en förening som bildades år 1970 genom en sammanslagning mellan föreningarna BK Kärnan & Fiskarenas IF. Vi är en stolt förening som både har historiken och framtidsvisionerna.

LBK har inte bara brottning på programmet. Vi har även sporter som Kickboxning, karate och traditionell boxning. Vi har en stor skara instruktörer med lång och gedigen bakgrund som tar hand om klubbens adepter. I vår förening så jobbar vi med att skapa en nollvision mot kränkningar och andra negativa inslag som absolut inte hör hemma inom idrottens värld. Samtliga som tränar ska få träna efter sina bästa förmågor i en lugn och familjär tillvaro. Limhamns Brottarklubb har både motionsidrottaren och elitidrottaren. Vi jobbar både med bredden och eliten vilket vi tycker är en viktig kombination. 
Jämställdhet och rättvisa är något som ligger oss varmt om hjärtat. 

Så än en gång, hjärtligt välkomna till Limhamns Brottarklubb & Kampsport
LBK TRÄNAR VIDARE!
2020-03-24 12:23
Bilder från SM på Limhamn!

LBK TRÄNAR VIDARE!
Trots att vi alla befinner oss i en tuff tid, så är LBK i full gång med sin verksamhet (förutom kickboxningen). För även om det är många, och mycket nödvändiga restriktioner runt om i världen, så är det ändå viktigt att man rör på sig på alla sätt och vis. Vi måste någonstans i detta kaos, finna en väg, en lösning som ser till att både vi själva, och våra barn/ungdomar håller igång sin fysik.
Med full respekt för alla förhållningsregler, så har vi i Limhamns Brottarklubb självfallet anpassat oss efter dessa. Det betyder att all närkamp, par-gymnastik, brottningskast, ja allt vad som innebär sparring, och ”två och två-övningar” plockats bort från vår vardag. Istället så har vi hittat andra lösningar där vi fokuserar på mer FYS-övningar som, hopprep, skivstång, styrkegymnastik, enskild gymnastik typ mycket armhävningar och situps (och många andra övningar).
Vi vill fortsätta hålla igång, och vi ser verkligen fram emot när allt har lagt sig, och när livet är igång som vanligt. För när allt åter är som vanligt, då är vi väl förberedda.


Träna på, men gör det med förnuft/


Bilden: Visar Er härliga bilder från LBKs senaste SM-arrangemang på

INSTÄLLT FÖREDRAG!
2020-03-13 11:36
INSTÄLLT FÖREDRAG!

Hej!

Med tanke på den oro som många människor känner i nuläget, som tex att befinna sig i folksamlingar/mötesplatser osv, så väljer jag att ställa in föredraget på måndag (16/3), ”Dårskap eller Ledarskap?” på Limhamns Folkets Hus.

Ett föredrag är beroende av närvaro och öppet sinne, därav så avvaktar jag med föreläsningen tills allt har återgått till det normala. Jag meddelar nytt datum lite längre fram i tiden, och då hoppas jag att du/ni åter vill vara med.

PLATSER KVAR!
2020-03-10 09:52
Det finns platser kvar till föreläsningen: Dårskap eller Ledarskap? som LBKs konsulent presenterar i Limhamns Folkets Hus (Café-delen) måndagen den 16 mars klockan 18.00. Du/ni är välkomna att boka en plats till detta föredrag. 

Anmäl Er till: jorgen@ledargreppet.se

Hjärtligt välkomna!
NYBÖRJARTRÄFF 8 MARS!
2020-03-03 13:38
Säsongens andra nybörjarträff är söndagen den 8 mars i Vellinge. Anmäl Er på listan som finns uppsatt i klubbrummet. Torsdagen den 5 mars är sista anmälningsdag.

Välkomna!
NYA HÖÖRS-GREPPET 29/2
2020-02-25 14:02
Inbjudan till Nya Höörsgreppet ligger ute, och anmälningslista finns uppsatt i klubbrummet. Vänligen skriv in Er om ni vill delta, och då senast torsdagen den 27 februari. 

Tävlingen är lördagen den 29 februari. 

Välkommen med Er anmälan!
Nyheter från våra grupper
Det finns inga nyheter..
 
Facebook/Instagram
Övrigt
Sponsorer