Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.

SM 1-2 februari Limhamns Sporthall

Limhamns BK är en förening som bildades år 1970 genom en sammanslagning mellan föreningarna BK Kärnan & Fiskarenas IF. Vi är en stolt förening som både har historiken och framtidsvisionerna.

LBK har inte bara brottning på programmet. Vi har även sporter som Kickboxning, karate och traditionell boxning. Vi har en stor skara instruktörer med lång och gedigen bakgrund som tar hand om klubbens adepter. I vår förening så jobbar vi med att skapa en nollvision mot kränkningar och andra negativa inslag som absolut inte hör hemma inom idrottens värld. Samtliga som tränar ska få träna efter sina bästa förmågor i en lugn och familjär tillvaro. Limhamns Brottarklubb har både motionsidrottaren och elitidrottaren. Vi jobbar både med bredden och eliten vilket vi tycker är en viktig kombination. 
Jämställdhet och rättvisa är något som ligger oss varmt om hjärtat. 

Så än en gång, hjärtligt välkomna till Limhamns Brottarklubb & Kampsport
NYA HÖÖRS-GREPPET 29/2
2020-02-25 14:02
Inbjudan till Nya Höörsgreppet ligger ute, och anmälningslista finns uppsatt i klubbrummet. Vänligen skriv in Er om ni vill delta, och då senast torsdagen den 27 februari. 

Tävlingen är lördagen den 29 februari. 

Välkommen med Er anmälan!
TRÄNING UNDER LOVET!
2020-02-17 09:04
Hej alla medlemmar!

Vill påminna våra medlemmar om att Limhamns BK inte håller sportlovsstängt nu vecka 8.
Våra grupper/träningar är igång som vanligt efter ordinarie schema. 

Hjärtligt välkomna!
ÅRSMÖTE TISDAGEN DEN 11 FEBRUARI!
2020-02-06 14:08
OBS! Påminnelse till samtliga medlemmar!

Tisdagen den 11 februari så är all träning inställd. Detta pga vårt årliga årsmöte som kommer avhållas i Limhamns Folkets Hus (CD-salen). Vi inleder med ett för-möte klockan 18.00. Därefter så kör vi igång själva årsmötet. 
Vi bjuder på smörgås och kaffe.

Ni måste anmäla Er till LBKs konsulent för deltagande. Gör detta senast lördagen den 8 februari till: jorgen.olsson@limhamnsbrottarklubb.se

Hjärtligt Välkomna!
SM kommer webb-sändas!
2020-01-26 19:43
Svenska mästerskapen på Limhamn (1-2 februari) kommer webb-sändas genom sport2u. Sändningarna finns att hitta på: www.sport2u.se.

Mycket nöje!
INSTÄLLD TRÄNING pga BROTTNINGS-SM!
2020-01-24 13:55
Vill påminna samtliga medlemmar som tränar i Limhamns sporthall att från och med torsdagen den 30/1 till och med söndagen den 2/2 så kommer all träning vara inställt. Detta pga brottning-SM som kommer arrangeras i den stora sporthallen under lördagen och söndagen den 1 - 2 feb. 

Hjärtligt Välkomna!
Nyheter från våra grupper
Det finns inga nyheter..
 
Facebook/Instagram
Övrigt
Sponsorer