Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.

SM 1-2 februari Limhamns Sporthall

Limhamns BK är en förening som bildades år 1970 genom en sammanslagning mellan föreningarna BK Kärnan & Fiskarenas IF. Vi är en stolt förening som både har historiken och framtidsvisionerna.

LBK har inte bara brottning på programmet. Vi har även sporter som Kickboxning, karate och traditionell boxning. Vi har en stor skara instruktörer med lång och gedigen bakgrund som tar hand om klubbens adepter. I vår förening så jobbar vi med att skapa en nollvision mot kränkningar och andra negativa inslag som absolut inte hör hemma inom idrottens värld. Samtliga som tränar ska få träna efter sina bästa förmågor i en lugn och familjär tillvaro. Limhamns Brottarklubb har både motionsidrottaren och elitidrottaren. Vi jobbar både med bredden och eliten vilket vi tycker är en viktig kombination. 
Jämställdhet och rättvisa är något som ligger oss varmt om hjärtat. 

Så än en gång, hjärtligt välkomna till Limhamns Brottarklubb & Kampsport
JULFEST DEN 19 DECEMBER 2019!
2019-12-05 10:27
JULFEST 2019!

Vill bara påminna Er alla om att den 10 december, då är det sista dagen att anmäla sig till vår populära "brottnings-Julfest".
Torsdagen den 19 december så öppnar portarna till Limhamns Folkets Hus klockan 17.30. Då blir det glögg, saft, kakor, och godis till alla barn. 
Det blir även lotteri, dans runt granen, prisutdelning till våra ledare/tränare, och lite annat smått och gott.

Kom även du för ett möte med LBKs jultomte!

Välkomna!
NYA LBK-TRIKÅN!
2019-11-26 10:57

Beställning trikåer

Nu går det bra att beställa LBK-trikån. Fram till och med vecka 49 går det bra att beställa, sedan skickas beställningen iväg. 

 

Det kommer finnas ”provtrikåer” på klubben så att ni kan testa ut rätt storlek.  

Storlekar som finns är:

Dam/Flick: XXXS, XXS, XS, S, M, L

Herr/Pojk: YS, YM, YL, XS, S, M, L, XL    

NYBÖRJARTRÄFF I BARA!
2019-11-25 10:39

NYBÖRJARBROTTNINGAR I BARA!
Det blev slutligen 14 stycken LBK-brottare som startade i söndagens nybörjarträff i Bara, vilket är lysande. Precis som väntat så blev det tårar, glädje, vinster, förluster, maror, nacksving och lite hel och kvarts-Nelson på detta. Våra brottare kämpade tappert vilket är himla kul att se och följa. Medaljer av alla valörer delades ut, och det var med stolthet och glädje som samtliga brottare fick motta dessa, efter mycket nervositet och spänd förväntan.

Tack till våra supportar, dvs alla föräldrar som var på plats och hejade, och tack även till hela vår ledarstab.

Tack för en fin brottarsöndag!

TERMINENS SISTA NYBÖRJARTRÄFF!
2019-11-23 14:13

NYBÖRJARTRÄFF I BARA!
Imorgon söndag är det dags för terminens/årets sista Nybörjarträff. Denna gång så är det Bara som står som arrangör. Limhamns Brottarklubb skickar 17 nybörjarbrottare som ska få känna på hur det känns att brottas på "riktigt". Riktiga domare, röda och blåa trikåer, nervositet, folk som hejar, ljudet av visselpipor, hejarop från sina klubbkamrater, gemenskap, glädje, tårar och mycket, mycket mer. Det blir en söndag med nya härliga upplevelser.

Välkommen till sporthallen Kuben i Bara. Matcherna startar kl. 09.30

SERIESEGER I ETT FULLSATT FOLKETS HUS!
2019-11-22 14:57
SNYGG AVSLUTNING AV LBK-BROTTARNA!
Inför ett fullsatt Limhamns Folkets Hus, så avgjorde LBK-brottarna Skåneseriens division 1 på ett briljant sätt. LBK inledde brottarkvällen mot Björnekulla, där lagsegern slutade 16-11 till Limhamns fördel. I denna match så fick vi bla se Hugo Baff vinna på fall redan efter dryga minutens brottning mot Hugo Jörgensen. Vi fick även beskåda kvällens snyggaste kast, då Sinan Redzep fick iväg Ruben Fodor på ett mycket snyggt enarmskryss, direkt hämtat ur skolboken. Vinst sedan på teknisk överlägsenhet.

 Nästa lagmatch, där möttes Björnekulla och Starke. Björnekulla vann med siffrorna 21-7.

Sista matchen för kvällen mellan Trelleborgslaget Starke, och våra duktiga killar från LBK blev en övertygande lagseger. Det var ytterst nära full pott, där Arman Tajik slutligen fick ge sig mot Matteus Bergqvist i 77 kgs klassen, i en tät match som slutade 11-9 till Starkebrottarens fördel. Resterande LBK-are vann sina matcher i rasande fart. Fallvinster för Hugo Baff och Mohammed Ali. Vinst på teknisk överlägsenhet för Johannes Holmström i tungvikten, och sedan poängvinst för Jonathan Elamzon mot den alltid svårbrottade, och "lurige" Dennis Wollenweider. Tyvärr så fick Johan Otterström WO i klass 67 kg. Slutsiffrorna blev slutligen hela 23-4 till LBK, där vi även avslutade serien som seriesegrare i division 1.

Tack alla som kom till Folkets Hus denna kväll. Vill även tacka våra duktiga Limhamnsbrottare som visade upp en kastvillig och glädjefylld brottning. Det är pondus, kraft och vilja, vilket är viktiga komponenter för en brottare. Tack alla ni som kom till detta anrika brottningsnäste, som A-salen i Folkets Hus är. Vi hoppas på fler spännande matcher i framtiden i denna nostalgiska brottarmiljö.


Grattis Limhamns BK till serie-guldet!

Nyheter från våra grupper
Det finns inga nyheter..
 
Facebook/Instagram
Övrigt
Sponsorer