SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.


Limhamns BK är en förening som bildades år 1970 genom en sammanslagning mellan föreningarna BK Kärnan & Fiskarenas IF. Vi är en stolt förening som både har historiken och framtidsvisionerna.

LBK har inte bara brottning på programmet. Vi har även sporter som Kickboxning, karate och traditionell boxning. Vi har en stor skara instruktörer med lång och gedigen bakgrund som tar hand om klubbens adepter. I vår förening så jobbar vi med att skapa en nollvision mot kränkningar och andra negativa inslag som absolut inte hör hemma inom idrottens värld. Samtliga som tränar ska få träna efter sina bästa förmågor i en lugn och familjär tillvaro. Limhamns Brottarklubb har både motionsidrottaren och elitidrottaren. Vi jobbar både med bredden och eliten vilket vi tycker är en viktig kombination. 
Jämställdhet och rättvisa är något som ligger oss varmt om hjärtat. 

Så än en gång, hjärtligt välkomna till Limhamns Brottarklubb & Kampsport
SM & Nybörjarträff!
2021-10-21 14:28
SM och Nybörjarträff!
Till helgen blir det både svenskt mästerskap, samt nybörjartävling. Hugo Baff ska för första gången vara med i ett junior-SM, vilket känns både kul och stort. Detta kommer ske uppe i Sandviken, och Hugo kommer tävla i 67 kilosklassen. Vi är många som kommer följa och heja på våran LBK-are när han beträder SM-mattan på lördag.
 
PÅ söndag är det dags för en mycket efterlängtad nybörjaträff. Detta kommer ske i Trelleborg, där strax över tjugo LBK-brottare kommer delta. Många av våra unga adepter har längtat till att få uppleva den här enorma tävlingskänslan, och nu äntligen är det då dags att beträda den "riktiga" tävlingsmattan. Som vi alla har längtat.
 
Stort lycka till i helgen säger vi till både Hugo Baff, och våra nybörjarbrottare!
FOLKSPELS JULKALENDER HAR ANLÄNT!
2021-10-19 10:44

ÅRETS BINGOLOTTO-KALENDER ÄR HÄR!

Nu har årets julkalender anlänt till oss. Stötta klubben med att sälja dessa kalendrar för 100kr/st, där klubben får 50kr för varje såld kalender. 

Skriv upp Er på listan som finns vid klubbrummet Limhamns sporthall, och hämta ut så många som du/ni vill sälja. 

Redovisa sedan med att betala in via klubbens plusgirokonto. Information kommer finnas på en lapp hur ni ska gå tillväga. 

Som sagt, stötta och hjälp föreningen med att sälja dessa kalendrar. Jämför man med många andra föreningar runt om i Sverige, så är vi i Limhamns BK väldigt sparsamma med försäljning av alla dess slag. Flertalet föreningar säljer kakor, grillådor, textiler, kryddor och en massa annat. Vi vill bespara Er föräldrar med all typ av försäljning, därför håller vi oss endast till dessa kalendrar en gång om året. 

 

Vi är tacksamma för Er hjälp!

Inför ungdoms-SM i Stockholm!
2021-10-19 08:40

Artikel i Limhamns lokaltidning inför årets ungdoms-SM nu sista helgen i oktober. LBK sänder iväg en trupp på åtta brottare till Stockholm. En av dem är Hugo Baff som redan har två medaljer sedan tidigare från dessa svenska ungdomsmästerskap.

 

Lycka till grabbar! 

FINA LBK-RESULTAT I SVARTE OCH DANMARK!
2021-10-17 14:53

FINA LBK-RESULTAT I HELGEN!
Det har varit en intensiv brottarhelg för LBKs del. 16 brottare i Svarte för att tävla i cupen Sparbanken Syd, och Axel Baff och Elliot Gega som tävlade i Danmark i Björnen cup i Team Skånes overall.

 

LBK blev slutligen nummer två i sammanräkningen av det stora lagpriset. Resultatmässigt fick vi ett flertal guld och en massa silver och brons vilket är lysande. Brottarna visade som vanligt upp fin och kastvillig brottning, vilket bådar gott inför framtida kommande utmaningar. Det var med andra ord en härlig brottarlördag. Värt att nämna lite extra är att vi hade 7 tjejer på startlinjen av våra 16 deltagande brottare, vilket är ett steg i rätt riktning. Våra tjejer har nu på riktigt kommit igång med sitt tävlande, och ska bara nu skaffa sig lite mer matchrutin för att ännu mer ”komma med i matchen” som man brukar säga. Men resultaten kommer så småningom, och det gäller inte att ge upp. Trägen vinner, och det gäller i högsta grad våra tjejer som alla kämpade och slet och gjorde sitt yppersta. Fortsätt kämpa och träna vidare.

 

Axel Baff blev klassegrare i Danmark och Björnen cup. Axel gick fram som en ångvält i viktklass 48 kilo, och efter fyra vinster stod han då som vinnare. Stort grattis till Axel. Axels fina resultat bådar gott inför hans SM-debut som kommer ske i slutet av denna månad då ungdoms-SM arrangeras i Stockholm. Elliot Gega var också uttagen i ungdom 60 kilo. Elliot kämpade väl, men hamnade tyvärr utanför resultatlistorna denna lördag.

 

Tack LBK för en lysande tävlingshelg!

Inbjudan Sparbanken syd cup, Svarte 16 oktober
2021-10-12 11:12

Snart tävling igen!

 

Limhamns BK sänder 17 brottare till lördagens tävling i Svarte nu på lördagen den 16 oktober. Anmälan är klar.

Ni som ska ta Er ner dit, vänligen läs bifogad inbjudan från arrangörsföreningen där tider och annan information finns.

 

Tävlande kategorier är: flickor/pojkar från åldersgrupper 9 till och med 14.

 

Stort lycka till!

Nyheter från våra grupper
Det finns inga nyheter..
 
Facebook/Instagram
Övrigt
Sponsorer