SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Johan Otterström

Johan är en av Limhamns Brottarklubbs tidigare tävlingsbrottare. Johan började redan som 14-15 åring sin tränarkarriär, där han i dags dato har skapat en rutin som är ovärderlig för föreningen. Johan själv är en av filialen Bunkeflos adepter som utvecklades till en brottare av hög nationell klass.

 

Det är främst inom fristilsbrottningen som Johan kammat hem sina stora medaljer, men också med utmärkta resultat inom den grek/romerska brottningen. Ett flertal SM medaljer (fristil) har det blivit, både inom junior och seniorkategorierna där SM guldet (2008) för juniorer toppar hans meritlista.

 

Johan har blivit klubbens fristilsexpert vilket hans tränare i fristil Nader Nikouei kan känna sig stolt över. Johan har trots sin ringa ålder skapat sig en gedigen kunskap för brottningssporten. Johan är utbildad lärare/speciallärare vilket är ett väl passande yrke för denne ödmjuke idrottsman.

 
Jonas Åkesson

Jonas började sin brottarkarriär i Malmöklubben IK Sparta vid 9-års ålder. Det blev en intensiv karriär, som avslutade redan vid 18-års ålder, fast i den då nystartade Arlövsklubben BK Eken. Jonas har varit tränare sedan början av 90-talet. När Jonas dotter Sandra började sin brottarkarriär i Staffanstorpsföreningen BK Aktiv, fick han samtidigt förfrågan att vara tränare för klubbens duktiga tjejgrupp. Därefter har det varit tränaruppdrag i IK Sparta, BK Envig (Lomma) och därefter i Höörs BK.

 

Jonas är gift med Agneta. Utöver brottningsintresset finns det även plats för motorsport och jakt.       

 
 
Facebook/Instagram
Övrigt
Sponsorer