SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Brottning ungdom/junior/senior
Här tränar elitbrottarna

Dag: måndagar, tisdagar och torsdagar

Tid: 19.45 (måndagar) 18.30-20.00 (tisdagar och torsdagar)

Tränare: Johannes Holmström (måndagar), Jörgen Olsson (tisdagar) och Magnus Freij (torsdagar)

 

Ålder: Ca 15 år och uppåt

Plats: Limhamns Sporthall, Grönalundsgatan 6

 

Medlemsavgift: 200kr/år

Träningsavgift: 850kr/termin (obs! tillkommer en aviseringsavgift)

 

Detta är gruppen för dig som verkligen har bestämt sig för att satsa på brottningen. Hårt tempo blandat med teknik, smidighet, styrka och kondition på hög nivå. Här har vi tävlingsbrottarna och även motionsbrottarna som är redo för lite tuffare träning. Vi lär oss elitidrottens A B C från grunden, där fokus ligger på den enskilde idrottsmannens förutsättningar och möjligheter. Vi blandar den fysiska träningen med att samtidigt lära oss den mentala biten som är så viktig för den framtida karriär i det översta toppskiktet. En grupp för Dig som både har målet att bli världsmästare eller en motionär som vill träna lite hårdare än vanligt. OBS! för att träna med denna grupp, krävs det en viss brottningskunskap/bakgrund.

 

Har Du frågor eller är intresserad av en plats i gruppen. Kontakta då Limhamns Brottarklubbs konsulent, Jörgen Olsson via mail på: jorgen.olsson@limhamnsbrottarklubb.se

Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
 
Facebook/Instagram
Övrigt
Sponsorer