SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.


Limhamns BK är en förening som bildades år 1970 genom en sammanslagning mellan föreningarna BK Kärnan & Fiskarenas IF. Vi är en stolt förening som både har historiken och framtidsvisionerna.

LBK har inte bara brottning på programmet. Vi har även sporter som Kickboxning, karate och traditionell boxning. Vi har en stor skara instruktörer med lång och gedigen bakgrund som tar hand om klubbens adepter. I vår förening så jobbar vi med att skapa en nollvision mot kränkningar och andra negativa inslag som absolut inte hör hemma inom idrottens värld. Samtliga som tränar ska få träna efter sina bästa förmågor i en lugn och familjär tillvaro. Limhamns Brottarklubb har både motionsidrottaren och elitidrottaren. Vi jobbar både med bredden och eliten vilket vi tycker är en viktig kombination. 
Jämställdhet och rättvisa är något som ligger oss varmt om hjärtat. 

Så än en gång, hjärtligt välkomna till Limhamns Brottarklubb & Kampsport
Limhamnsmarknad på Sibbarp!
2022-06-20 14:09

LIMHAMNSMARKNAD PÅ SIBBARP!
Nu närmar det sig marknad på Sibbarpsfältet!
Välkomna till en klassisk marknad med tivoli, marknadsknallar, dans och lek.
Hela midsommarhelgen, från fredag (midsommarafton) till och med söndag är marknaden igång. Denna marknad samarbetar med ett flertal olika Limhamnsföreningar där Limhamns Brottarklubb ingår.

 

Hjärtligt välkomna!

VI BEHÖVER DIN/ER HJÄLP!
2022-06-07 12:07

Midsommarhelgen börjar nalkas, vilket betyder sommarmarknad på Limhamn/Sibbarp. Nu behöver vi din/Er hjälp för att detta ska kunna fungera på bästa sätt. 

Limhamns Brottarklubb ingår i en organistaion som heter Limhamns samorgansiation. Varje får vi ta del av ett bidrag som delas mellan andra Limhamnsföreningar. För att vi ska få ta del av en del  av "kakan", så behöver vi nu din/Er hjälp. Under dessa marknadsdagar så behöver området städas mellan varven. Limhamns BK behöver bistå med två personer per pass (från 18 år) som  ansvarar för två timmars städ. 

Vänligen hör av dig till LBKs konsulent (Jörgen Olsson) för mer information om b.la. tider och annat, och vad du kan hjälpa oss med. Ta med dig familjen, dina barn och hjälp Limhamns BK.

Mejl: jorgen.olsson@limhamnsbrottarklubb.se telefon: 0734 - 02 45 31

 

Vi ses//

INGEN TRÄNING MÅNDAGEN DEN 6:E JUNI
2022-06-03 09:32

På måndag är det ingen träning, och våra anläggningar är stängda. Detta pga av att det är Sveriges nationaldag. 

 

Vi önskar Er alla ett trevlig nationaldagsfirande!

INGEN TRÄNING TORSDAGEN DEN 26 MAJ!
2022-05-20 11:58

Torsdagen den 26 maj som heter Kristi Himmelsfärds-dag är inställd. Det är en röd dag, en helgdag, vilket betyder att träningsanläggningen är stängd, och alla aktiviteter är inställda. 

 

Vill önska Er alla en trevlig helg!

 

MVH//Limhamns BK 

My Källström tilldelad årets ledarstipendium!
2022-04-19 13:37

GRATTIS MY!
Ett glädjande besked har presenterats, då en av LBKs tränare, My Källström har fått Skånes/Swedbanks ledarstipendium 2022. My får stipendiet på 7,000kr för att hon i sin roll som tränare varje vecka möter klubbens unga tjejer i gruppen flickor/nybörjare, och där hon med glädje lär ut brottningens första och viktiga steg, vilket hon gör med bravur.
LBK och dess medlemmar lyfter på hatten och säger stort grattis.
Måndagen den 2 maj kommer Swedbanks representant till klubben för att dela ut stipendiet.

 

Än en gång, stort grattis My!

 
Nyheter från våra grupper
Det finns inga nyheter..
 
Facebook/Instagram
Övrigt
Sponsorer