SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.


Limhamns BK är en förening som bildades år 1970 genom en sammanslagning mellan föreningarna BK Kärnan & Fiskarenas IF. Vi är en stolt förening som både har historiken och framtidsvisionerna.

LBK har inte bara brottning på programmet. Vi har även sporter som Kickboxning, karate och traditionell boxning. Vi har en stor skara instruktörer med lång och gedigen bakgrund som tar hand om klubbens adepter. I vår förening så jobbar vi med att skapa en nollvision mot kränkningar och andra negativa inslag som absolut inte hör hemma inom idrottens värld. Samtliga som tränar ska få träna efter sina bästa förmågor i en lugn och familjär tillvaro. Limhamns Brottarklubb har både motionsidrottaren och elitidrottaren. Vi jobbar både med bredden och eliten vilket vi tycker är en viktig kombination. 
Jämställdhet och rättvisa är något som ligger oss varmt om hjärtat. 

Så än en gång, hjärtligt välkomna till Limhamns Brottarklubb & Kampsport
SM-BROTTNING PÅ TV!
2023-02-01 22:36
Det är inte varje dag som brottning får något utrymme i svensk tv. Men nu på fredag och lördag så kan ni se/följa årets SM-brottningar i Skövde. Elliot Gega i 60kg, samt Hugo Baff i 72kg är LBKs representanter. Årets brottar-SM är uppdelat på två dagar (fredag/lördag), och Elliot och Hugo kommer tävla under fredagen (4/2). Tiderna är som följer: 14.50-17.30 SVT Play, 16.30-17.30 SVT1. Se länk: https://www.svt.se/.../sm-veckan-vinter-2023...
LBK BÄSTA KLUBB – IGEN!
2023-01-29 10:38
Andra lördagen på raken fick Limhamns Brottarklubb kliva upp på översta pallplatsen för att ta emot pokalen – Bästa klubb. Denna lördag var det Bjuvsträffen, en tävling som detta år hade samlat drygt 110 brottare, från 19 olika föreningar. LBK deltog med en trupp på 17 brottare, och slutligen så hemfördes 3 guld, 5 silver och 4 brons. Våra duktiga brottarkillar/tjejer uppvisade stort mod, fin teknik och en härlig brottarglädje oavsett poängplacering. För det är just glädjen över att tävla, prestera, uppvisa öppen och fin brottning och att våga brottas som är det viktigaste. Stort grattis till alla våra tävlande, och tack även till supportande föräldrar.
Nästa stopp blir redan nu nästa lördag (4/2), och då är det Snapphanecupen i Osby. Vem vet, blir det tredje raka lagpriset då?
 
Tack än en gång, och stort grattis till Er alla!
Årsmöte 7 februari 2023
2023-01-20 10:32

ÅRSMÖTE TISDAGEN DEN 7 FEBRUARI

LBK & kampsports årsmöte kommer avhållas i Limhamns Folkets Hus lokal (CD-salen) tisdagen den 7 februari.

Vi kommer inleda kvällen klockan 18.00 med ett för-möte, och därefeter startar årsmötet. 

 

Anmäl Ert deltagande enligt inbjudan ovan.  

 

Hjärtligt Välkomna!

Dana-Cup lör 21/1, Nybörjaträff sön 22/1
2023-01-16 14:31

Tänk på att anmäla Er till helgens tävlingar nu snarast!

 

Lördagen den 21/1 är det Dana-Cup, och sista anmälningsdag är tisdagen den 17/1

 

Söndagen den 22/1 är SNK-Nybörjarträff, och sista anmälningsdag är onsdagen den 18/1

 

Anmälningslappar finns uppsatt i klubbrummet där man kan skriva upp sig. För Er som tränar i Bunkeflo, vänligen tala med gruppens instruktörer. 

 

OBS! När ni skrivit upp Er för tävling, så ansöker Limhamns BK om tävlingslicens. Ni får sedan en faktura på Er mejl. B-licens (ålderskategori 9, 11 och 14) 200kr/år, A-licens (kategori 17, 20 och senior) 600kr/år. Licens behövs ej för dem som tävlar i miniknatte-kategorin på nybörjarträffarna.  

HISTORISK GP-VINST!
2023-01-15 11:06
FOTO: Thomas Svensson
Hugo Baff blev smått LBK-historisk när han under lördagen vann sin första GP-tävling för seniorer, vilket också innebar Limhamns första på många år. Blott 18 år gammal vann han den starka 72 kilosklassen efter fyra vinster. I finalen ställdes han mot den alltid svårbrottade Broby-killen Teo Jönsson. Senast de möttes på tävlingsmattan vann Teo knappt, men idag fick Hugo sin revansch. Även denna final blev tajt, men Hugo lyckades efter en väl disponerad match, att vända ett underläge (Jönsson ledde när det stor 1–1) när det återstod 30 sekunder av matchen, då Hugo forcera och tog två poäng helt rättvist. Glädjen var stor när slutsignalen ljöd, och Hugo har nu på riktigt slagit sig in i den yttersta senioreliten. En ypperlig insats av en ung träningsvillig brottare som verkligen satsar allt på att bli så bra som han bara kan i denna svåra sport som heter brottning. En första plats i den anrika Vättercupen är en bra början, och ett viktigt delmål på vägen.
 
Johannes Holmström började finfint i viktklass 97 som hade samlat 6 man till start. Vinst i första matchen mot den regerande svenske juniormästaren, Mattias Malmberg BK Starke. Teknisk överlägsenhet efter dryga minuten. Andra matchen mot AIK-brottaren August Eriksson, och det blev en tillknäppt match som Eriksson vann med 3 – 0. Istället för final, blev det nu bronsmatch mot Berggren Bjuv. Likadant som första matchen, så blev det en vinst på tekniskt fall för Johannes redan innan första minuten hade uppnåtts. Johannes tillhör Sveriges topp-6 brottare i dagsläget, men när han själv börjar inse vilka kvalitéer han besitter som brottare i form av styrka och teknik, så kan han mycket väl åka upp ett par steg till i tabellen.
 
Stort grattis till Hugo och Johannes, för fina matcher i årets första tävling!
Nyheter från våra grupper
Det finns inga nyheter..
 
Facebook/Instagram
Övrigt
Sponsorer