SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Limhamns BK är en förening som bildades år 1970 genom en sammanslagning mellan föreningarna BK Kärnan & Fiskarenas IF. Vi är en stolt förening som både har historiken och framtidsvisionerna.

LBK har inte bara brottning på programmet. Vi har även sporter som Kickboxning, karate och traditionell boxning. Vi har en stor skara instruktörer med lång och gedigen bakgrund som tar hand om klubbens adepter. I vår förening så jobbar vi med att skapa en nollvision mot kränkningar och andra negativa inslag som absolut inte hör hemma inom idrottens värld. Samtliga som tränar ska få träna efter sina bästa förmågor i en lugn och familjär tillvaro. Limhamns Brottarklubb har både motionsidrottaren och elitidrottaren. Vi jobbar både med bredd och elit vilket vi tycker är en viktig kombination. 
Jämställdhet och rättvisa är något som ligger oss varmt om hjärtat. 
 
Så än en gång, hjärtligt välkomna till Limhamns Brottarklubb & Kampsport
Kvarglömda vattenflaskor - Köp av LBK t-shirt
2024-05-28 13:27

Vattenflaskor som våra medlemmar glömt i hallen under terminens gång, kommer finnas på ett bord utanför klubbrummet under denna avslutningsvecka för avhämtning. De flaskor som inte blir hämtade kommer slängas.

 

Ni kommer även kunna köpa LBK t-shirts (olika varianter/färger) som vi har fått över, och som finns i olika mindre storlekar. Tröjorna kostar 100kr styck och vi tar endast emot swishbetalning. Swishnummer (skanningkod) kommer finnas på bordet där tröjorna finns.   

LBK:s HOPP & LEK-GRUPP ÄR TILLBAKA!
2024-05-21 09:39

Från och med höstens termin 2024 kommer Limhamns BK starta upp populära Hopp & lek-grupp igen. Vi kommer börja med en grupp till en början (hade två tidigare terminer), och gruppens ålder kommer vara riktat för barn mellan 4 – 5 år. Det året barnen fyller 4 år kan/får man börja i gruppen, fram tills de år man fyller fem år. Det betyder även att gruppen över, miniknattar, kommer höja sin åldersgräns från 6 år (de året barnet fyller 6 år), fram till och med 7 år. De barn som redan går i minknattegruppen och som är fem år, ni får givetvis gå kvar i gruppen även till hösten. Men nya femåringar som börjar, får då plats i hopp och lek-gruppen istället.

Ett stort glädjande besked inför höstens start är att Gabriella Bergqvist gör comeback som ledare för gruppen. Gabriella var under många år just ledare för klubbens hopp & lek-grupper, och hon förmedla alltid glädje och engagemang till gruppens barn. Gabriella är utbildad förskolepedagog, och hon har stor erfarenhet i sin roll som instruktör. Vi säger välkommen tillbaka Gabriella!

Gruppen kommer köra igång vecka 33, den vecka som Malmös skolor börjar efter sommarlovet. Träningsdag kommer vara lördagar, och troligtvis med start klockan 09.30. Mer information om exakt tid, kommer i god tid innan gruppens start.

Vid intresse, vänligen anmäl Ert deltagande via LBK:s hemsida, limhamnsbrottarklubb.se. Anmäl Er via fliken ”anmälan” där ni skriver in personuppgifter, samt övrig kontaktinformation. Skriv även under ”kommentarer” vilken grupp ni önskar tillhöra. Har ni frågor kring gruppen, kontakta LBK:s konsulent Jörgen Olsson via mejl: jorgen.olsson@limhamnsbrottarklubb.se 

LIMHAMNSMARKNAD 21 - 23 JUNI
2024-05-14 10:40
Midsommarmarknad nere på Sibbarp är en återkommande tradition i stadsdelen. Vi gör inget undantag i år heller, utan Limhamns samorganisation bjuder även denna sommar in till midsommarfest, knallar, dans och karuseller.
 
Välkomna den 21 - 23 juni till Sibbarp!
BRÖDERNA BAFF – MOT NM I HELSINGBORG DEN 4–5 MAJ
2024-05-02 11:11
Träningsvilja, målmedvetenhet och en stark drivkraft till att vilja bli bäst, är en av många anledningar till att bröderna Axel och Hugo Baff är uttagna till helgens nordiska mästerskap i Helsingborg. De båda är regerande svenska mästare i sin respektive kategori, och nu riktas deras mål ytterligare ett snäpp upp mot Nordens kombattanter.
 
Kommande helg arrangeras nordiska mästerskapen för U17, samt U20-kategorierna. Tävlingsplats är Gustaf Adolfs-Arena i Helsingborg. Ungdomarna (U17 – Axel, 71kg) tävlar på lördagen, och juniorerna (U20 – Hugo, 77kg) tävlar på söndagen. Grundomgångar/kvalifikations-rundor börjar klockan 10.00, och därefter ett finalpass som startar klockan 16.00 (båda dagarna).
 
Vilken resa! Från Hilding Cup år 2017 (bilden), till att nu tillsammans representera det svenska landslaget.
 
Vi önskar både Axel och Hugo ett stort lycka till!
Hur tränar vi: valborg, 1 maj och 9-10 maj?
2024-04-25 10:39

Valborgsmässoafton (30/4): Träning i vanlig ordning efter ordinarie schema

 

1.a maj: STÄNGT

 

Torsdagen den 9 maj (Kristi himmelsfärds): STÄNGT

 

Fredagen den 10 maj (klämdag): Karategruppen tränar, kickboxningsträningen är inställd

Nyheter från våra grupper
Det finns inga nyheter..
 
Facebook/Instagram
Övrigt
Sponsorer