SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.


Limhamns BK är en förening som bildades år 1970 genom en sammanslagning mellan föreningarna BK Kärnan & Fiskarenas IF. Vi är en stolt förening som både har historiken och framtidsvisionerna.

LBK har inte bara brottning på programmet. Vi har även sporter som Kickboxning, karate och traditionell boxning. Vi har en stor skara instruktörer med lång och gedigen bakgrund som tar hand om klubbens adepter. I vår förening så jobbar vi med att skapa en nollvision mot kränkningar och andra negativa inslag som absolut inte hör hemma inom idrottens värld. Samtliga som tränar ska få träna efter sina bästa förmågor i en lugn och familjär tillvaro. Limhamns Brottarklubb har både motionsidrottaren och elitidrottaren. Vi jobbar både med bredden och eliten vilket vi tycker är en viktig kombination. 
Jämställdhet och rättvisa är något som ligger oss varmt om hjärtat. 

Så än en gång, hjärtligt välkomna till Limhamns Brottarklubb & Kampsport
Richthoffcupen 17 september 2022
2022-08-19 10:37
SNART RICHTHOFFCUPEN 2022!
Bilden är tagen från olympiaden 1932 i Los Angeles. OS-laget i brottning. Den långe ståtlige Limhamnsbrottaren, Johan Richthoff har precis vunnit sitt andra OS-guld. På bilden finns även en annan Limhamnsbrottare, Thure Sjöstedt. Även han vann en OS-medalj, ett silver. Två OS-medaljer till "lilla" Limhamn vilket är, och var riktigt stort. Vem vet, det kanske snart blir till en verklighet igen, dvs att Limhamn vinner två OS-medaljer igen?
 
Med denna text vill vi i Limhamns BK meddela att det snart är dags för Richthoffcupen igen. Lördagen den 17 september är vi på plats i Limhamns sporthall. Måndagen den 22 augusti kommer inbjudan att sändas ut till samtliga föreningar, och även presenteras på vår hemsida.
Mer information om tävlingen kommer presenteras inom den närmsta tiden.
 
Hjärtligt välkomna till Richthoffcupen 2022!
TRÄNARTRÄFFEN ÄR KLAR, VI ÄR REDO FÖR HT-22!
2022-08-14 18:32
TRÄNARUTBILDNING KLAR, NU KÖR VI!
I lördags arrangerade LBK tränarutbildning inför höstens kommande termin. Vi blev slutligen 14 stycken på plats, och vi hade ett fint utbyte av varandras erfarenheter och kunskap. Vi är nu redo för att med glädje och engagemang ta emot alla våra medlemmar som nu vecka 33 snörar på sig sin brottarkängor igen. Vi tränare är i alla fall redo, och vi hoppas att även ni brottare är redo!
Tack till alla Er tränare som kom och deltog och delade med Er av Era idéer. Vill även passa på att önska våra nya tränare välkommen till LBKs tränarstab: Tobias Ohmeyer, Paul Morau och Fredrik Wrangel. Givetvis så är alla tränare/ledare välkomna tillbaka efter en lång och skön sommarvila.
 
Tack även till Tom Christensen för de fina bilderna från tränarträffen.
LBKs tränarträff lördagen den 13 augusti
2022-08-10 09:11
LBK ARRANGERAR TRÄNARTRÄFF!
Nästa vecka startar vi upp samtliga grupper. 12 brottningsgrupper från åldern 4 år och uppåt ska nu inta våra brottningsmattor i Limhamn och Bunkeflo. För att våra adepter ska få bästa tänkbara brottarutbildning, så kommer vi inom klubben att nu på lördag arrangera en intern tränaruppstart för klubbens alla brottningsinstruktörer. Runt 20 LBK-tränare kommer samlas, för att vi där ska nå föreningens röda tråd. Johan Otterström och Jörgen Olsson kommer hålla i trådarna, och lotsa tränarna igenom dagens innehåll som b.la. handlar engagemang, övningar, röst/kroppsspråk, tävling och mycket annat.
 
Vi börjar lördagen kl. 10.00
 
LBK är redo för en ny spännande hösttermin!
2022-08-01 13:15
SNART DAX IGEN!
Sommarvilan går fort, och nu står vi snart inför en ny spännande hösttermin. Ni som redan har en plats i någon av våra grupper, ni behöver inte göra mer än att avvakta information om vad som komma skall, det vill säga tider, och annan information inför starten. Ni som gärna vill ha en plats i en av våra många populära grupper, vänligen gör en anmälan på vår hemsida, limhamnsbrottarklubb.se. Där finns en flik som heter ”anmälan”. Skriv in namn, personuppgifter, adress, och vilken grupp ni önskar tillhöra. Viktigt att ni skriver in vilken grupp.
 
Limhamns Brottarklubb kan presentera 12 brottningsgrupper (se hemsidan) från fyra år och uppåt. Gör en anmälan redan nu, då vi har många som vill börja hos oss. Redan denna vecka (v.31) kör vi igång med vår ”stora”-grupp (ungdom, junior och seniorgrupp), och därefter vecka 33 (samma vecka som skolorna börjar) kommer övriga grupper att starta upp.
 
Varmt välkomna till en ny spännande hösttermin!
 
Limhamnsmarknad på Sibbarp!
2022-06-20 14:09

LIMHAMNSMARKNAD PÅ SIBBARP!
Nu närmar det sig marknad på Sibbarpsfältet!
Välkomna till en klassisk marknad med tivoli, marknadsknallar, dans och lek.
Hela midsommarhelgen, från fredag (midsommarafton) till och med söndag är marknaden igång. Denna marknad samarbetar med ett flertal olika Limhamnsföreningar där Limhamns Brottarklubb ingår.

 

Hjärtligt välkomna!

Nyheter från våra grupper
Det finns inga nyheter..
 
Facebook/Instagram
Övrigt
Sponsorer