SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.


Limhamns BK är en förening som bildades år 1970 genom en sammanslagning mellan föreningarna BK Kärnan & Fiskarenas IF. Vi är en stolt förening som både har historiken och framtidsvisionerna.

LBK har inte bara brottning på programmet. Vi har även sporter som Kickboxning, karate och traditionell boxning. Vi har en stor skara instruktörer med lång och gedigen bakgrund som tar hand om klubbens adepter. I vår förening så jobbar vi med att skapa en nollvision mot kränkningar och andra negativa inslag som absolut inte hör hemma inom idrottens värld. Samtliga som tränar ska få träna efter sina bästa förmågor i en lugn och familjär tillvaro. Limhamns Brottarklubb har både motionsidrottaren och elitidrottaren. Vi jobbar både med bredden och eliten vilket vi tycker är en viktig kombination. 
Jämställdhet och rättvisa är något som ligger oss varmt om hjärtat. 

Så än en gång, hjärtligt välkomna till Limhamns Brottarklubb & Kampsport
2021-05-05 15:58

AVSLUTNINGSDAGAR/TIDER FÖR LBKs SAMTLIGA GRUPPER VT-21

 

Nedan visas avslutningsdagar för LBKs samtliga träningsgrupper för vårterminen 2021. Kommer seperat utskick till brottningsgrupperna strax innan avslutningsdag. 

 

 
 
 
 
Bunkeflo
Hopp och lek (båda grupperna), 2 juni
Minknattar/knattar, 3 juni

 

Limhamn
Miniknattar, 2 juni
Knattar/nybörjare, 3 juni
Knattar/fortsättning, 3 juni
Flickor/nybörjare, 2 juni
Flickor/fortsättning, 2 juni
Pojkgruppen, 3 juni
Söndagsgruppen, 30 maj
Seniorgrupp, 24 juni
FYS-grupp, 23 juni
 
Övriga kampsorter
Boxning, 5 juni
Karate, 4 juni
Kickboxning, 23 juni
Träningstider under påsk!
2021-03-25 11:21

Vi tränar som vanligt fram till och med skärtorsdagen (1/4). Därefter håller vi påskstängt för samtliga våra grupper från och med långfredagen (2/4) fram till och med annadag-påsk (måndagen den 5/4). 

Tisdagen den 6/4 är vi åter igång efter ordinarie schema. 

 

Vill önska Er alla en trevlig påsk!

Träning som vanligt under sportlovsveckan!
2021-02-19 11:40
Limhamns BK kommer träna i vanlig ordning, efter ordinarie schema även under sportlovsveckan (vecka 8). 
Fortsätt anmäl Er till respektive grupptränare, för att få en plats till veckans träningar. Viktigt att ni som föräldrar respekterar den anmälningstid som vi tidigare har angivit. Anmälan till gruppens tränare ska ske samma dag som Ert barn har sitt träningstillfälle. Anmäl från klockan 09.00 eller senare om ni vill få en träningsplats. 

Välkomna! 
Jag vill köpa LBK-boken, hur gör jag?
2021-01-28 11:36
OBS!!!!!!
Ber om ursäkt!
Det blev fel i swishnumret i förra utskicket. Det rätta ser ni här nedan!!!

LBK-BOKEN HAR ANLÄNT!

För Er LBK-medlemmar som är intresserade över att komma över ett exemplar av Limhamns Brottarklubbs jubileumsbok, ni kan göra på följande vis:

Ert barn kan hämta ett exemplar vid deras träningstillfälle och sedan lämna till Er. Antingen frågar dom sin tränare, eller beställer ni genom LBKs konsulent via mail: jorgen.olsson@limhamnsbrottarklubb.se  

På insidan av varje bok finns hur betalningen ska gå tillväga. När ni fått boken i Er hand, betalar ni via swish på nummer: 123 648 21 03 (Limhamns Brottarklubb). OBS! Ni behöver alltså inte betala i förskott, utan ni kan vänta tills ni fått boken i Er hand. 

Ordinarie pris för boken är 175kr, fast för Er medlemmar kostar den 150kr.

Vid köp av vår jubileumsbok, så stöttar du föreningen med ditt köp, samt sprider LBKs historiska verksamhet vidare.

Mycket nöje!
ÅRSMÖTE 9 FEBRUARI 2021!
2021-01-15 09:16
MEDDELANDE TILL LBKs MEDLEMMAR!
Tisdagen den 9 februari är det dags för Limhamns BKs årsmöte. I år blir det något annorlunda årsmöte än tidigare, vilket säkert alla är införstådda med. 2021 års möte kommer presenteras digitalt. För att delta på detta digitala möte så måste ni anmäla Er till LBKs konsulent, Jörgen Olsson. När ni gjort en anmälan får ni till Er en möteslänk och bifogad information hur det hela ska gå tillväga, samt givetvis övrig info.
Anmäl Ert deltagande till: jorgen.olsson@limhamnsbrottarklubb.se

Vi kommer inte inleda mötet med något förmöte, utan vi kommer endast presentera det formella årsmötet. Ej heller någon prisutdelning av förklarliga skäl. Ni medlemmar som vill delta, vänligen anmäl Er i god tid inför mötet.

OBS! motioner ska vara inlämnade senast den 1 februari.

Välkomna!


Nyheter från våra grupper
Det finns inga nyheter..
 
Facebook/Instagram
Övrigt
Sponsorer