SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Limhamns BK är en förening som bildades år 1970 genom en sammanslagning mellan föreningarna BK Kärnan & Fiskarenas IF. Vi är en stolt förening som både har historiken och framtidsvisionerna.

LBK har inte bara brottning på programmet. Vi har även sporter som Kickboxning, karate och traditionell boxning. Vi har en stor skara instruktörer med lång och gedigen bakgrund som tar hand om klubbens adepter. I vår förening så jobbar vi med att skapa en nollvision mot kränkningar och andra negativa inslag som absolut inte hör hemma inom idrottens värld. Samtliga som tränar ska få träna efter sina bästa förmågor i en lugn och familjär tillvaro. Limhamns Brottarklubb har både motionsidrottaren och elitidrottaren. Vi jobbar både med bredd och elit vilket vi tycker är en viktig kombination. 
Jämställdhet och rättvisa är något som ligger oss varmt om hjärtat. 
 
Så än en gång, hjärtligt välkomna till Limhamns Brottarklubb & Kampsport
TRÄNING SOM VANLIGT UNDER HÖSTLOVET!
2023-10-26 11:29

LBKs samtliga träningsgrupper tränar i vanlig ordning även under höstlovsveckan (vecka 44) 

 

Mvh//Limhamns BK 

Team Skåne-läger söndagen den 29 oktober
2023-10-19 10:50

Snart dags för Team Skåne-läger igen!

 

Vänligen anmäl Ert deltagande, antingen till LBKs konsulent via mejl: jorgen.olsson@limhamnsbrottarklubb.se, eller att ni själva skriver upp Er på den anmälningslista som finns uppsatt i klubbrummet. 

 

Lägret riktar sig till både pojkar/flickor med viss tränings/tävlingsvana. 

 

Anmäl namn, vikt och vilken ålderskategori. 

 

För mer information, se bifogad inbjudan. 

 

Sista anmälningsdag är: onsdagen den 25 oktober

 

 

 

SM-MÖTE 16 OKTOBER
2023-10-09 10:13

Måndagen den 16 oktober klockan 18.00 är det dags för LBKs första SM-möte i Limhamns Folkets Hus lokal. Den 6 - 7 april 2024 kommer Limhamns Brottarklubb arrangera U20-SM. Inför detta event behöver vi planera en del saker, och vi behöver just  DIN/ER hjälp inför detta. 

 

Vänligen anmäl ditt deltagande till LBKs konsulent via mejl: jorgen.olsson@limhamnsbrottarklubb.se, eller telefon: 0734 - 02 45 31

 

Hoppas vi ses!

EN HELT VANLIG TRÄNINGSKVÄLL PÅ LIMHAMN!
2023-10-06 14:41
Hur ser en helt vanlig träningskväll ut för Limhamns Brottarklubb?
Ni som följer oss på sociala-medier är inte bortskämda med lagbilder på våra aktiva efter avslutat träningspass. Men nu har vi gjort slag i saken och visar nu upp 7 av våra 9 träningsgrupper (brottning) efter en helt vanlig träningskväll.
 
LBKs grupper är: flickor/nybörjare, flickor/fortsättning, miniknattar, knattar/nybörjare, knattar/fortsättning, pojkgruppen samt senior, ungdom och seniorgrupp. De som saknas är: motionsbrottningsgruppen samt FYS-gruppen. Vi har även kickboxning, karate och traditionell boxning i verksamheten.
 
Vi har som sagt många träningsgrupper igång veckans alla sju dagar, vilket är för oss en helt vanlig träningskväll.
 
Limhamns Brottarklubb gör en stor samhällsinsats i staden. Barn/ungdomar kommer till vår träning varje dag, varje vecka, och detta inte bara från egen stadsdel. Hela Malmö Stads områdeskarta är involverad i klubben, och så även från intilliggande kranskommuner.
LBK fortsätter sitt långsiktiga arbete, och vi skyndar alltid långsamt för att uppnå en god och hållbar kvalité, vilket genomsyrar hela föreningens totala verksamhet.
Nyheter från våra grupper
Det finns inga nyheter..
 
Facebook/Instagram
Övrigt
Sponsorer