SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Limhamns BK är en förening som bildades år 1970 genom en sammanslagning mellan föreningarna BK Kärnan & Fiskarenas IF. Vi är en stolt förening som både har historiken och framtidsvisionerna.

LBK har inte bara brottning på programmet. Vi har även sporter som Kickboxning, karate och traditionell boxning. Vi har en stor skara instruktörer med lång och gedigen bakgrund som tar hand om klubbens adepter. I vår förening så jobbar vi med att skapa en nollvision mot kränkningar och andra negativa inslag som absolut inte hör hemma inom idrottens värld. Samtliga som tränar ska få träna efter sina bästa förmågor i en lugn och familjär tillvaro. Limhamns Brottarklubb har både motionsidrottaren och elitidrottaren. Vi jobbar både med bredden och eliten vilket vi tycker är en viktig kombination. 
Jämställdhet och rättvisa är något som ligger oss varmt om hjärtat. 
 
Så än en gång, hjärtligt välkomna till Limhamns Brottarklubb & Kampsport
LBK-STOLEN ÄR HÄR!
2023-05-17 09:42

LBK-stolen med både namn och logga finns nu att köpa under fliken "Beställ LBK-kläder" på klubbens hemsida. Där finns beställningslista på samtliga LBK-prylar som overall, tröjor, t-shirt, handdukar, väskor etc. Men nu finns även LBK-stolen i vårt sortiment. Perfekt för dig/Er som är mycket ute på tävlingar runt om i landet. 

 

Skaffa din egen stol med både namntryck och fin LBK-logga.

 

Beställ redan nu!

STÄNGDAGAR 18 MAJ, SAMT 6 JUNI!
2023-05-11 13:39

Limhamns BK vill meddela samtliga medlemmar om att torsdagen den 18 maj (Kristi himmelsfärdsdag), och tisdagen den 6 juni (nationaldagen) är all träning i sporthallen, samt Sundsbrohallen inställd. 

 

Mvh//Limhamns BK  

STÄNGT FÖRSTA MAJ!
2023-04-27 13:55

Måndagen den första maj är all träning inställd. 

 

Limhamns BK önskar Er alla en härlig valborgs-helg!

JUNIOR-SM I (PÅ) LIMHAMN 2024!
2023-04-20 13:05
Då var det klart att Limhamns BK ska arrangera ytterligare ett svenskt mästerskap. Tidigare har vi arrangerat ett svenskt ungdomsmästerskap (2016) och ett svenskt seniormästerskap (2020), och nu kan vi även lägga till kategori junior till denna samling. Den 6 – 7 april 2024 kommer Limhamns BK att arrangera de svenska mästerskapen för juniorer (eller som det numera heter: U20-SM) i Limhamns sporthall.
Limhamns BK kommer göra allt för att presentera ett ypperligt mästerskap, både för brottare, ledare och andra besökare. Vi har nu ett år på oss att forma en tävling som både ska locka, och inspirera aktiva brottare som åskådare.
Så pricka in första helgen i april år 2024, för då bjuds det på högklassig brottning signerat Limhamns Brottarklubb.
 
Hjärtligt välkomna!
TRÄNING UNDER PÅSKLOVET!
2023-03-31 17:46

Träning som vanligt under påsklovet (nästan). Vi tränar fram till och med torsdagen (6/4) efter ordinarie schema. Fredagen (långfredagen), söndagen (påskdagen) och måndagen (annandag påsk) är röda dagar och är då inställda (hallen är stängd). När det gäller lördagen (påskafton), tala med Er tränare i respektive grupp om ni ska träna denna dag. 

 

Önskar Er alla en fin påskvecka//

Nyheter från våra grupper
Det finns inga nyheter..
 
Facebook/Instagram
Övrigt
Sponsorer