SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Limhamns BK är en förening som bildades år 1970 genom en sammanslagning mellan föreningarna BK Kärnan & Fiskarenas IF. Vi är en stolt förening som både har historiken och framtidsvisionerna.

LBK har inte bara brottning på programmet. Vi har även sporter som Kickboxning, karate och traditionell boxning. Vi har en stor skara instruktörer med lång och gedigen bakgrund som tar hand om klubbens adepter. I vår förening så jobbar vi med att skapa en nollvision mot kränkningar och andra negativa inslag som absolut inte hör hemma inom idrottens värld. Samtliga som tränar ska få träna efter sina bästa förmågor i en lugn och familjär tillvaro. Limhamns Brottarklubb har både motionsidrottaren och elitidrottaren. Vi jobbar både med bredd och elit vilket vi tycker är en viktig kombination. 
Jämställdhet och rättvisa är något som ligger oss varmt om hjärtat. 
 
Så än en gång, hjärtligt välkomna till Limhamns Brottarklubb & Kampsport
TRÄNINGSTIDER UNDER PÅSKVECKAN
2024-03-19 10:37

Limhamns Brottarklubb tränar på enligt följande under kommande påskvecka:

 

Träning som vanligt (vecka 13) fram till och med skärtorsdagen (28/3). Därefter:

 

LÅNGFREDAGEN:  STÄNGT

 

PÅSKAFTON: STÄNGT

 

PÅSKDAGEN: STÄNGT

 

ANNANDAG PÅSK:  STÄNGT

 

Limhamns BK önskar samtliga våra medlemmar en GLAD PÅSK!

LBK:s HUGO BAFF UTTAGEN TILL INTERNATIONELL TÄVLING
2024-02-26 14:21
LBK:s Hugo Baff är uttagen i svenska landslaget för att delta i den internationella tävlingen i Danmark nu på fredag den 1 mars, samt lördagen den 2 mars. Tävlingen går under namnet Thor Masters. Brottare med både EM/VM-medaljer i sitt CV kommer delta, och då främst från Europas stora brottningsnationer. Även USA kommer delta med sitt landslag. Hugo kommer tävla i den största viktklassen 77 kilo, en viktklass som har 31 brottare i startfältet. Sammanlagt är det c: a 150 startande brottare.
 
Det kommer vara brottare från: Danmark, Sverige, Norge, Finland, USA, Rumänien, Moldavien, Lettland, Schweiz, Litauen, Tyskland, Serbien, Kroatien, Ungern, Tjeckien, Italien, Polen, Nederländerna samt Estland.
 
Ni kan följa Hugo genom livestreaming-länken: https://thormasters.com/stream/
 
LBK önskar Hugo ett stort lycka till!
LBK-SEGER TROTS FÖRLUST
2024-02-02 15:11
Det blev som vi alla önskade, en fantastisk inramning när årets seriematch arrangerades i Limhamns Folkets Hus under torsdagskvällen. LBK tog emot gästande lag: Bjuvs BK och Trelleborgsföreningen BK Starke. Oavsett utgång av respektive lagmatch, så kan man säga att LBK var det vinnande laget i och med detta mycket uppskattade arrangemang. Limhamns BK skapade ännu en gång en fantastisk stämning när runt 250 personer samlades i anrika A-salen för att bevittna skånsk seriebrottning. Det främjar inte bara Limhamns BK när ett arrangemang kan visas upp på denna nivå, utan hela brottningssporten får sig ett rejält lyft.
Vem/vilka lag som vinner i ett sådant här sammanhang är egentligen sekundärt, utan den stora vinsten är folket, stämningen, ljuset, musiken, inramningen, lokalen, kaffet, smörgåsarna och mycket mer därtill.
 
Men, visst vill man trots detta vinna som lag. Men LBK:s två förlustmatcher (lagmässigt) bjuder vi på en kväll som denna. Det blev knapp lagförlust med siffrorna 13–15 mot Bjuvs-lag (båda lagen vann vars två individuella matcher eftersom LBK lämnade WO i 60kg, och Bjuv i 130kg). Sista matchen mot BK Starke blev det förlust med siffrorna 7–18 (matcherna på mattan vann Starke tre individuella matcher, och LBK två).
 
LBK vill tacka publik, gästande lag, domare, våra fantastiska medlemmar, och alla som sökte sig till Limhamns Folkets Hus denna februarikväll, för att uppleva brottningen när den är som bäst, och allt detta i regi av Limhamns Brottarklubb.
 
STORT TACK!
2024-01-23 10:35
SERIEMATCH LIMHAMNS FOLKETS HUS
Torsdagen den 1 februari är det då dags igen för seriematch i anrika Limhamns Folkets Hus stora A-sal. Limhamns Brottarklubb tar emot gästande lag: Bjuvs BK samt BK Starke från Trelleborg. Det kommer bli två högintressanta lagmatcher, där åskådarna får följa våra mattkämpar i historisk brottarmiljö. Vi hoppas på en fullsatt lokal (vilket det brukar bli) i en härlig inramning.
 
Kom upplev brottning på nära håll (väldigt nära), och känn av brottningens mystik. Vi inleder kvällen med invägning (mellan klockan 18.45 – 19.15), och därefter matchstart klockan 19.30. LBK tar sig först an Bjuvs BK, och därefter match mot BK Starke. Vi kommer tävla i viktklasserna: 60, 67, 77, 87, 97 samt 130kg.
 
50 kronor är inträdet (vilket är en liten peng) för att få uppleva brottning i klassiskt manér.
 
Hjärtligt välkomna till Limhamns Folkets Hus (Linnégatan 61) torsdagen den 1 februari.
Nyheter från våra grupper
Det finns inga nyheter..
 
Facebook/Instagram
Övrigt
Sponsorer