SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Ledare

Fredrik Wrangel

 

Fredrik bor med sin familj i Vellinge. Han har två barn - Ivar (tränar i klubbens miniknattegrupp), och dottern Iris (som definitivt är en blivande brottare). Till vardags arbetar Fredrik som brandman på Station Hyllie, ett arbete som han haft sedan 2008. 

 

Fredrik gör sin andra sejour i LBKs styrelse, men är nu tillbaka efter ett litet uppehåll under några års tid. 

 

Fredrik har varit aktiv inom sporten sedan mitten av 90-talet. Han har tillhört föreningarna IK Sparta, IF Altona (Skegrie), och Limhamns BK som han kom till 2010. Sin främsta merit är när han år 2015 blev världsmästare för brandmän/poliser i USA.  

 

ledare

My Källström

 

My Källström började brottas som 10-åring i Svedala Brottarklubb. I tonåren lämnade hon därefter sin moderförening, för att istället träna och tävla för just Limhamns BK. Redan efter ett par år i Limhamn, testade My på instruktörsjobbet, vilket både My, och gruppens adepter har trivts med. År 2022 blev My tilldelad Skånes ledarstipendium efter hennes fina ledarinsatser. My är lojal och omtyckt, och en väldigt viktig person i LBK:s ledarstab.

  

My bor i Svedala med sin pappa och bror. Hon är utbildad frisör till yrket, men i det civila arbetar hon på ett konditori i Vellinge.

Ledare

Elias Danielsson

 

 

 
Facebook/Instagram
Övrigt
Sponsorer